REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alfa Romeo 4C“ turėtų debiutuoti anksčiau, nei buvo planuota – kaip teigia leidinio „Autocar“ šaltiniai „Fiat“ vadovybėje, šio automobilio kūrimo procesas lenkia grafiką, todėl italai planuoja jau serijinį automobilį pristatyti ne 2014 sausį, o kitų metų vasarą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltiniai „Fiat“ viduje išplepėjo ir keletą techninių detalių. Pasirodo, 1,7 litro darbo tūrio variklio galia serijiniuose automobiliuose sieks net 300 a.g. Italai užsimena, kad iki 100 km/h greičio „4C“ įsibėgės greičiau nei per 5 sekundes, o maksimalus greitis bus didesnis nei 250 km/h.

REKLAMA

Alfa Romeo 4C“ ilgis – 4 metrai, o automobilio bazė siekia 2,4 metro. Didesnė dalis kėbulo detalių bus pagamintos iš anglis pluošto, todėl automobilis svers tik apie 800 kilogramų. Vertas dėmesio ir svorio paskirstymas tarp ašių – 40/60 galinės ašies naudai skamba azartiškai.

Beje, jau kalbama ir apie orientacinę „Alfa Romeo 4C“ kainą – manoma, kad šis automobilis Europoje kainuos apie 45 tūkst. eurų. Kaip už efektingą centrinės komponuotės automobilį – visai padorūs pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų