REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Beveik visos Vakarų naujienų agentūros pažymi, kad lenkų chuliganams tenka atsakomybė už susirėmimus su rusų aistruoliais Varšuvoje prieš Europos futbolo čempionato rungtynes tarp Lenkijos ir Rusijos. Per šiuos susirėmimus buvo sužeista keliolika žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos naujienų agentūra dpa rašo, jog būtent chuliganai lenkai išprovokavo susirėmimus prieš rungtynes Varšuvoje. „Į rusus, žygiavusius į stadioną, pasipylė akmenys ir petardos, kilo muštynės tarp lenkų ir rusų“, - pasakoja dpa korespondentas.

REKLAMA

Amerikos agentūra „The Associated Press“ taip pat pabrėžia, kad į stadioną ėjusius rusus atakavo lenkų chuliganai. AP pasakoja apie incidentus netoli aistruolių zonos Varšuvos centre, išpuolius prieš policininkus ir muštynes tarp girtų lenkų.

Apie lenkų ir rusų futbolo mėgėjų susirėmimus prieš rungtynes Varšuvoje informavo ir „Reuters“. Pasak agentūros, provokatorių buvo abiejose pusėse. AP ir „Reuters“ aiškina incidentus „sudėtinga Lenkijos ir Rusijos santykių istorija“ ir „istorijos žaizdomis“.

BBC informavo, kad tariami futbolo gerbėjai lenkai provokavo rusus, žygiavusius į stadioną. Tarp jų kilo žiaurios muštynės.

Rusijos portalas „Russia Today“ taip pat pranešė, kad rusus atakavo lenkų aistruoliai - tiek jiems einant į stadioną, tiek anksčiau prie vienos iš Varšuvos kavinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų