REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien prie Baltojo tilto atidarytos 2 nemokamos mini futbolo aikštelės, panaši aikštelė taip pat įrengta Vilniaus Vingio parke, skelbia Vilniaus miesto savivaldybė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiandien kelias savaites šiose aikštelėse kiekvienas vilnietis gali žaisti futbolą, pasitreniruoti, jose numatomi įvairūs futbolo turnyrai.

REKLAMA

„Manau, krepšininkai nesupyks, kad šiuo metu į mūsų miesto erdvę įsiveržia futbolas. Tegu futbolo emocija, kuri Europos futbolo čempionato metu jaučiama visur, būna jaučiama ir Vilniaus centre. Tikiu, kad šiandien čia žaidžiantys jaunieji futbolininkai bus pirmoji rinktinė, kuri dalyvaus Europos čempionate. Linkiu, kad mūsų futbolo lygis augtų ir mes būtume nemažiau stiprūs, nei šiandien mūsų kaimynė Lenkija“, – įmušęs pirmą įvartį į naujus vartus, sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto „Įvartis.net futbolo aikštės“ mecenatas Antanas Guoga padėkojo Vilniaus miesto savivaldybei ir projekto organizatoriams, kurie, anot jo, „įvėlė“ jį į futbolą. „Ši sporto šaka tikrai puiki, ji turi Lietuvoje dideles perspektyvas. O meras su savo energija ir entuziazmu šią viziją gali paversti tikrove – po keliolikos metų išvysti Lietuvos futbolininkus čempionate“, – sakė A. Guoga.

Atidarymo šventėje vyko vaikų, merginų, suaugusiųjų įžymių žmonių 3x3 futbolo rungtynės, ugnies ir pirotechnikos šou, koncertas.

Vilniaus miesto savivaldybė yra projekto „Įvartis.net futbolo aikštės“ partnerė ir globėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų