REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi krepšinio gerbėjai, birželio 13 dieną 19 val. ateisiantys į Kauno sporto halę palaikyti pirmąsias oficialias rungtynes šiemet žaisiančią Lietuvos moterų rinktinę, dovanų gaus „Dadu“ ledų, skelbia LKF.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinė rytoj maču su Olandijos krepšininkėmis pradės kovą dėl kelialapio į 2013 metų Europos moterų čempionatą. Atrankos turnyro C grupėje taip pat rungtyniaus Slovakijos, Slovėnijos ir Belgijos rinktinės.

REKLAMA

„Lietuvos rinktinėje rytoj išvysime daug jaunų krepšininkių, kurios turi visas galimybes ateityje kovoti dėl aukščiausių vietų Europoje ir pasaulyje. Joms reikalinga kuo didesnė aistruolių parama, palaikymas nuo pirmųjų rungtynių rinktinėje. Tikiu, kad krepšinio gerbėjai merginų nenuvils, ir džiaugiuosi, kad prie to gali prisidėti ir mūsų kompanija“, — sakė UAB „Vikeda“ komercijos direktorius Donatas Šimkus.

Lietuvos rinktinė visas namų rungtynes žais Kauno sporto halėje. Rytoj mūsiškės susitiks su olandėmis, birželio 20-ąją — su slovakėmis, liepos 4-ąją — su slovėnėmis ir liepos 11-ąją — su belgėmis. Įėjimas į visus mačus — nemokamas.

Šiuo metu Lietuvos rinktinėje yra 13 kandidačių, dėl galutinio dvyliktuko treneriai apsispręs šiandien po vakarinės treniruotės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų