REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo laikinajai komisijai, siūlysiančiai parlamentarams apsispręsti dėl teisėjos Neringos Venckienės imuniteto panaikinimo, vadovaus Evaldas Jurkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 12.15) Seimo narys Jurgis Razma teigė, kad tiki E. Jurkevičiaus sugebėjimais objektyviai ir profesionaliai atlikti pavestas pareigas.

REKLAMA

Jis taip pat pabrėžė, kad komisija sieks įsigilinti ir į visuomenės nuomonę, tačiau tyrimas turės prasmę, tik jei bus dirbama nešališkai. Konservatorius įsitikinęs, kad komisijos darbas nebus šališkas, joje dirbs įvairių partijų atstovai.

„Komisija išreiškė pasitikėjimą Evaldu. Aš taip pat manau, kad jis sugebės rasti konstruktyvų dialogą“, – sakė politikas.

Komisijos sudėtį turi patvirtinti Seimas.

Anksčiau pirmininke buvo V. Baltraitienė, tačiau moteris pasitraukė iš posto.

„Iš tikrųjų labai padidėjo darbo krūvis, esu Seimo pirmininko pavaduotoja, labai daug užsiėmimų, komisija būtų priversta derintis prie manęs“, – naujienų portalui Balsas.lt sakė Seimo narė.

„Darbo matau labai daug, reikės dažnai rinktis, nuomonių skirtumas irgi manau bus, reikės išklausyti ir vieną, ir kitą pusę, taip kad aš pasitraukiau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų