REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 13 dieną Vilniuje įvyks nemokamas seminaras, skirtas „Microsoft SharePoint“ technologijoms. Šis renginys turėtų sudominti ne tik įmonių IT padalinių vadovus ir specialistus, bet ir visus, besidominčius informacinių technologijų bei verslo procesų valdymo naujienomis Lietuvoje, sakoma rengėjų pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su partneriais renginį organizuojančios programinę įrangą kuriančios kompanijos „Quest software“ atstovas Vidmantas Vaškevičius teigia, jog šiame seminare bus diskutuojama apie dažniausiai pasitaikančius iššūkius, susijusius su „SharePoint“ sprendimais. „Renginyje diskutuosime bei parodysime, kaip galima numatyti ir išvengti pagrindinių klaidų, dirbant su „SharePoint“ technologija. Taip pat pristatysime „Quest“ programinės įrangos sprendimus, padedančius lengviau plėtoti ir valdyti turimą „SharePoint“ struktūrą bei pasidalinsime praktine patirtimi iš Lietuvoje atliktų diegimo darbų“, - sakė V. Vaškevičius.

Seminare dalyvaus ir „Quest Software“ partnerė tarptautinė IT kompanija „DPA Lietuva“, turinti didelę patirtį dirbant su „Microsoft SharePoint“ technologijomis. Bendrovė yra sukūrusi inovatyvią dokumentų bei verslo procesų valdymo sistemą „ShareSpace“, kuri veikia „Microsoft SharePoint“ platformos pagrindu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų