REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Krepšinio talentai 2012“ – tai šių metų liepos 14–20 dienomis Šventojoje vyksianti tarptautinė jaunųjų krepšininkų stovykla, kurioje savo jėgas galės išmėginti ne tik Lietuvos, tačiau ir užsienio jaunieji krepšininkai ir krepšininkės, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Septynias dienas truksiančios stovyklos metu su 7–14 metų berniukais ir 10–14 metų mergaitėmis amžiaus krepšinio patirtimi dalinsis žinomi ir kvalifikuoti treneriai. Berniukai bus suskirstyti i dvi amžiaus grupes 7–10 ir 11–14 metų, merginos sportuos 10–14 metų amžiaus grupėje.

REKLAMA

Krepšinio paslaptimis dalinsis garsūs treneriai. Kauno „Žalgirio“ atletinio rengimo trenerio Sigito Kavaliausko treniruotės bus skirtos pagerinti jaunųjų krepšininkų judamuosius gebėjimus (greitumą, vikrumą, galingumą ir kt.), o Europos vicečempionas Gvidonas Markevičius (buvęs Kauno „Žalgirio“ trenerio asistentas, šiuo metu Š.Marčiulionio akademijos komandos vyriausias treneris (NKL)) stovykloje daugiausiai skirs dėmėsio žaidėjų technikos veiksmų lavinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Stovyklos metu vyks išskirtinė jaunųjų talentų lyga. Lygos komandos bus sudarytos žaidėjų „biržos“ metu. Žinoma, geriausieji bus apdovanoti.

Kiekvienas stovykloje dalyvavęs jaunasis krepšininkas bus apdovanotas diplomu, pažyminčiu apie dalyvavimą stovykloje, taip pat specialia stovyklos apranga. Geriausiai pasirodžiusiems žaidėjams bus sudarytos specialios individualios metinės programos, kelionė į užsienyje vykstantį tarptautinį turnyrą.

Suprantame, kad pasiekti Šventąją savomis jėgomis gali būti problematiška, todėl į stovyklą „Krepšinio talentai“ jaunieji krepšininkai bus atvežami autobusais iš didžiųjų Lietuvos miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio.

Liko tik 18 kelialapių, paskubėkite, kad būtent jie atitektų jums.

Daugiau informacijos galite rasti mūsų internetinėje svetainėje www.basketballtalents.com arba mūsų Facebook grupėje „Krepšinio Talentai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų