REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus akcijų biržos indeksas augo daugiausiai iš Baltijos šalių – 0,8 proc. Talino biržos indeksas pakilo 0,17 proc., o Rygos indeksas smuko 0,22 procento, teigiama „Finastos“ komentare. Vilniuje brango net šešiolika akcijų.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinėje akcijų buvo perleista už 453 tūkst. eurų, o pagrindinio akcijų biržos indekso reikšmė padidėjo 0,8 proc. Didžiausiais teigiamais akcijų kainos pokyčiais išsiskyrė „Snaigės“, Ūkio banko ir „Agrowill Group“ akcijos. Tiesa, kiek didesniu investuotojų aktyvumu tarp šių trijų akcijų pasižymėjo Ūkio banko akcijos, kurių buvo perleista už 31,7 tūkst. eurų.

REKLAMA

Neigiamais akcijų kainų pokyčiais pasižymėjo tik „Invaldos“, Lietuvos energijos, AB ir „TEO“ akcijos, pigusios ne daugiau kaip 0,4 proc. Didžiausia dienos apyvarta tradiciškai išsiskyrė „TEO“ akcijos, kurių buvo perleista už 290,4 tūkst. eurų. 50 tūkst. eurų apyvarta peržengė ir prekyba „Linas Agro Group“ akcijomis, o pastarųjų akcijų kaina išaugo 2 proc.

Investuotojai neliko abejingi neblogais „Vilkyškių pieninės“ gegužės mėn. pardavimais, nes šios įmonės akcijos brango apie 1,65 proc.

Taline iš viso akcijų buvo perleista už 259,7 tūkst. eurų. Tuo tarpu Latvijos sostinės akcijų biržos dienos apyvarta sudarė apie 28,1 tūkst. latų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų