REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Galite susidurti su problemomis šeimoje. Nesutarimai bus tokie rimti, kad neišeis jų ignoruoti. Atėjo laikas spręsti problemas – net ir šiurkščiais metodais. Įdomūs įvykiai laukia tų, kurie ruošiasi išvykti į keliones.

Avinas. Galite susidurti su problemomis šeimoje. Nesutarimai bus tokie rimti, kad neišeis jų ignoruoti. Atėjo laikas spręsti problemas – net ir šiurkščiais metodais. Įdomūs įvykiai laukia tų, kurie ruošiasi išvykti į keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jūsų laukia gana produktyvi diena: reikalų bus daug, tačiau jūs visus juos įveiksite. Palankiai klostysis kontaktai su mažai pažįstamais žmonėmis. Tai gana palanki diena romantinių santykių pradžiai, tik klausykite savo intuicijos.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite labai nekantrūs ir tai taps rimtų nemalonumų priežastimi. Stenkitės susilaikyti nuo neapgalvotų pasisakymų. Santykiai su draugais susitvarkys, galite pamiršti apie ginčus ir nesutarimus. Gyvybinis tonusas bus aukštas, o nuotaika – gera.

Vėžys. Diena bus rami, jei stengsitės išvengti maišaties ir vengsite nemalonių asmenų. Tačiau nemanykite, kad aplinkiniai jums padės išspręsti susikaupusias problemas: sunkumus teks įveikti savarankiškai. Šiek tiek pagerės finansinė situacija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gyvybinis tonusas bus gana žemas, blogės savijauta, keisis nuotaika. Daugiau laiko praleiskite su draugais, artimaisiais žmonėmis, kurie jus supranta iš pusės žodžio. Naudingas bus ir aktyvus poilsis, ypač jei esate kelionėse.

Mergelė. Gana sudėtinga diena, sulauksite nemažai nemalonių siurprizų. Vis dėl to gyvybinis tonusas gana aukštas, tad ir energijos problemoms spręsti nepritrūks. Galimi rimti nesutarimai šeimoje. Kol kas susilaikykite nuo kelionių ir varginančių užsiėmimų.

Svarstyklės. Teks spręsti finansines problemas. O dabartinė situacija pareikalaus iš jūsų kontroliuoti savo išlaidas. Emocinio fono nestabilumas gali sukelti problemas bendraujant tiek su draugais, tiek ir su naujais pažįstamais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Jūsų laukia tikrai neįprasta diena: būkite pasiruošę įveikti kliūtis, siekti tikslo – kartais kelyje tykos pavojai. Susidariusi situacija pareikalaus iš jūsų savarankiškų sprendimų, o taip pat ir padirbėti ties savimi: atėjo laikas keisti savo elgesį ir įpročius.

Šaulys. Sudėtinga diena, kai susipins tarpusavyje negatyvios ir pozityvios tendencijos. Negatyvios tendencijos pasireikš šeimoje: galimi rimti konfliktai, neįveikiami nesutarimai. Būtinai išlikite ramūs, kad įveiktumėte susidariusią situaciją.

REKLAMA

Ožiaragis. Palanku realizuoti drąsias idėjas, vis dėl to veikite apdairiai, neviršykite savo galimybių. Didelė galimybė, kad konfliktuosite su artimaisiais, nesutarsite su partneriais. Galimos išlaidos, kurios ne visuomet bus pateisinamos.

Vandenis. Sudėtinga, tačiau įdomi diena, pilna įvairių įvykių, nors ne visuomet malonių ir prognozuojamų. Elkitės atsargiau su pinigais, kadangi galimi nuostoliai ir išlaidos. Palanki diena kelionėms, ypač romantinėms.

Žuvys. Palankių tendencijų įtaka labai stipri, diena bus sėkminga. Šiandien jūsų laukia daug įvykių, taip pat įvairių susitikimų. Galimi nesutarimai su vyresniaisiais giminaičiais, tačiau jie bus laikini. Palanki diena kūrybinei veiklai, taip pat pažintinėms kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų