REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 9 d. Klaipėdoje vyko Neringos Venckienės šalininkų mitingas. Žmonės teigė norintys tiesos ir teisingumo Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis iš jų laikė rankose plakatus su užrašais, kuriuose žodžių nevyniojo į vatą: „ Laisvę Deimantei!“, “Lietuvos „chunta“  - ruoškis „Niurnbergui“, „Nebūkime veršių tauta“, „Jūs mus išdavėte! Mes jūsų niekada neberinksime“, „Neringa – Jūs mūsų viltis!".

REKLAMA

Žmonės reiškė nuoskaudas dėl mažos mergaitės tragedijos, situacijos Tėvynėje, pasisakyta prieš „melą ir demagogiją, sklindančius iš Lietuvos televizijos, dienraščių „Lietuvos rytas“, „15 minučių“, portalo Delfi“.

Sueigoje plojimais buvo sutiktas Seimo narys Naglis Puteikis. „Dabartinį Seimą reikia visą šluoti lauk!", - sakė jis.

Mokslininkas, profesorius Stasys Paulauskas  papasakojo, jog tauta turi daug puikių žaliosios energetikos alternatyvų  žymiai sumažinti elektros energijos bei šildymo kainas, panaudojant biokurą, vėją, saulę, geoterminius vandenis. Jis buvo įsitikinęs, jog Lietuvai visiškai nereikalingas atominis monstras, jai reikalingi tik teisingi politiniai sprendimai, kurie būtų galimi  rudenį į seimą išrinkus naujus žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Mitingo metu buvo kalbama apieKlaipėdos miesto atliekų surinkimo įmonės  KRATC problemas. Mitinguotojai teigė, kad joje savo lizdą susisuko liberalai, proteguojamos milijoninės aferos.

Iš tribūnos taip pat buvo paskelbta žinia, jog Estijos parlamentas prieš keletą savaičių įteisino cheminį pedofilų kastravimą. Susirinkę žmonės vieningai pritarė, jog ir Lietuvoje turėtų būti priimtas toks pat įstatymas, neleisiantis skriausti vaikų.

Mitingo organizatoriai teigė, kad jie nori atverti akis žmonėms prieš rinkimus.

Mitingas (nuotr. Balsas.lt)Mitingas (nuotr. org)

Mitingas (nuotr. Balsas.lt)Mitingas (nuotr. org)

N. Puteikis (nuotr. Balsas.lt)N. Puteikis (nuotr. org)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų