REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė „Ober Haus“ pristato pažangesnę interaktyvią potencialių NT pirkėjų paieškos sistemą „Ieškotojai“. Tai patobulintas NT pirkėjų paieškos variklis, kuris funkcionuoja lygiagrečiai su įmonės duomenų baze. Tai reiškia, kad NT pardavėjas turės galimybę realiu laiku stebėti, ar yra interesantų įsigyti jo parduodamą turtą.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi beieškantys ir besidomintys įsigyti NT , vadinamieji ieškotojai, yra suvedami į bendrą centralizuotą įmonės duomenų bazę pagal tam tikrus kriterijus:  koks turtas domina, kokią pinigų sumą pasirengę mokėti, objekto vieta, sandorio tipas (pirkimas ar nuoma) ir kt. Sugeneruota  visa ieškotoją dominančio objekto charakteristika  tuojau pat transliuojama į internetinę paieškos sistemą, kurioje turtą parduodantis asmuo iš karto mato, ar yra potencialių pirkėjų jo parduodamam turtui įsigyti“, - apie patobulintą paslaugą sakė Remigijus Pleteras, „Ober Haus“generalinio direktoriaus pavaduotojas.

Vienas didžiausių šios sistemos privalumų, pasak R. Pletero,  suteikiamos optimalios galimybės pirkėjui „sutikti“ labiausiai jo reikalavimus atitinkantį turtą, o pardavėjui – tinkamiausią pirkėją jo nuosavybei įsigyti. „Dažnos įmonės brokeriai potencialius pirkėjus, ieškotojus, pavadinkime, „lipdo ant kompiuterio“ ir su nieko nesidalina ta informacija. Todėl naujai įvedami į rinką objektai „nemato“ savo potencialių pirkėjų.  Taip neišnaudojamas ne tik ieškotojo galimybės, bet ir įmonės komandinio darbo potencialas“, - sakė R. Pleteras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų