REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirtis – viena iš poilsio ir atsipalaidavimo formų. Kai naudą derini su malonumu, tai tampa labai populiaru. Šis laisvalaikio būdas gimė iš paprasčiausios higienos. Kadangi seniau žmonės visą svaitę dirbdavo prakaituodavo laukuose, o jau savaitgalį kurdavo pirtelę ir visi draugiškai vienas kitam nugaras šveisdavo ar šonus vantomis vanodavo. Iš peties. Garų rūke paskandindami.

REKLAMA
REKLAMA

Pabandžius įsivaizduoti, kokius kvapus skleidė valstietė po savaitinės šienapjūtės devyniais prakaitais apsipylusi, ir kaip patraukliai ji kvepėdavo beržų lapais ir medumi po geros pirties, norisi fantazuoti.  Be to, pirtelė buvo ta vieta, kur galėjai bent minutėlę pabūti pati su savimi. Arba su savo vyru. Kol vaikai savo eilės į pirtį laukia.

1 taisyklė: karštas malonumas ne per dideliame karštyje. Mes, moterys, nemėgstame stipraus karščio. Juo labiau sunkiai ištveriame karštus garus, kuriais vyrai taip mėgaujasi be perstojo pildami vandenį ant įkaitusių akmenų. Iškūrenkite pirtį taip, kad vos įėjus tvankuma neužgniaužtų kvapo. Nes išvirsite kaip raudoni vėžiai arba išvirsite iš koto dar neįpusėjus meilės akto preliudijoms.

2 taisyklė: kvapų-erogeninė terapija. Naudokite eterinius aliejus. Apšlakstykite jais medines pirties pakopas, tačiau jokiu būdu nepilkite aliejaus ant akmenų. Ant jų šliūkštelėkite aromatinių žolelių nuoviro. Pakvėpavus atpalaiduojančių ir intriguojančių aromatų (pušų, levandų ir kt.) bus lengviau nusiteikti romantikai. 

3 taisyklė: švelniam kūnui – švelni vanta. Švelniam moters kūnui labiausiai tinka beržų šakelių vantos. Ąžuolinės tegu lieka tik vyriškai kompanijai. Nebent tu mėgsti šiurkštoką seksą, atskiestą sadizmo elementais. Tuomet tiks ir ąžuolinės. Vanojant iš peties. Na, o švelnių žaidimų mėgėjoms labiau tiks gerai išmirkyta kvapni beržų vanta, švelniai tapšnojanti ir kutenanti nugaros vingius, nuslystanti šen bei ten. 

4 taisyklė: masažas ir pirtyje veža. Laikas masažui... Jums prireiks alyvuogių aliejaus užpilo, sodriai dvelkiančio rožių žiedlapių, gvazdikėlių, koriandro, rozmarino aromatais, kurie veikia kaip stiprūs afrodiziakai.

Įsipilkite į delnus šilto aliejaus ir masažuokite vienas kitą, nesigėdydami liesti rankomis ir pačias intymiausias vieteles. Rankos tegul slysta nuo kaklo prie krūtinės, į apačią glostydamos klubus. Net jeigu po tokio masažo kai kurie kūno rodikliai rodys visada pasiruošusio ženklus, neskubėkite. Pabandykite pasinerti į vėsų kubilo vandenį. Kuris, beje, turėtų būti pripildytas iš anksto. Nes jeigu šią akimirką teks skuosti link šulinio ir  keliais reisais tampyti pilnus vandens kibirus, visos aukščiau aprašytos preliudijos nueis šuniui ant uodegos.

5 ir svarbiausia taisyklė: niekur neskubėti. Vyras – pagrindinis pėrimo asas. Jis taip šauniai mosikuoja vantomis, tarsi būtų orkestro dirigentas. Tegul jis būna ne tik dirigentas, bet ir pirmuoju smuiku lai griežia šiame erotiniame duete. Jam tiesiog būtina pamatyti, kaip moteris tirpsta iš palaimos, suteikti jai nepakartojamą malonumą ir vantų mosavimu, ir meilės gudrybių demonstravimu. Štai čia slypi pati saldžiausia pirties malonumų dalis. Tik reikia pasirūpinti, kad niekas jums netrukdytų, į duris nebelstų ir prie slenksčio netrypčiotų. Idealu, jeigu tai jūsų asmeninė pirtis sodyboje, o jūs savaitgaliaujate be draugų palydos.

Atsigaivinę vėsiame kubilo vandenyje galite tęsti toliau...

Tiksliau, jau pats metas būtų imtis radikalių pilnos laimės veiksmų . Kol neįvyko nelaimė, ir vienas iš jūsų nenualpo.

dykai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų