REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename ankstesnių straipsnių jau apžvelgėme šiuo metu itin populiarų peplumą, na, o dabar pateikiame keletą pavyzdžių, kaip jį pritaikyti prie savo aprangos, pradedant suknelėmis ir baigiant maudymosi kostiumėliais.

Viename ankstesnių straipsnių jau apžvelgėme šiuo metu itin populiarų peplumą, na, o dabar pateikiame keletą pavyzdžių, kaip jį pritaikyti prie savo aprangos, pradedant suknelėmis ir baigiant maudymosi kostiumėliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Štai 5 būdai, kaip galite papuošti savo juosmenį peplumo detale.

Galite papuošti savo juosmenį peplums detale (nuotr. Gamintojo)Galite papuošti savo juosmenį peplumo detale (nuotr. Gamintojo)

Peplumo švarkeliai

Švarkelis su peplumo detale – lengvas būdas tendenciją pritaikyti jau prie turimų rūbų. Švarkelis su raukiniais juosmens srityje, palyginti su tokio tipo palaidine, veikia kitaip. Jis akimirksniu suteikia figūrai geometrinę struktūrą, net ir dėvint su paprastais deriniais. Tai nėra tikroji peplumo detalė, tačiau tai originalaus silueto švarkas ar striukė, kuri suteikia architektūrinį siluetą pečių juostai ir juosmens sričiai.

REKLAMA

Peplum švarkeliai (nuotr. Gamintojo)Peplum švarkeliai (nuotr. Gamintojo)

Peplumo palaidinės

Tai, ko gero, pats universaliausias būdas, kaip įtraukti peplumo detalę į savo garderobą. Tokią palaidinę pritaikyti galima pačiais įvairiausiais būdais: derinant su pieštuko formos sijonu, ši detalė gali paslėpti šiek tiek atsikišusį pilvuką. Jums nebereikės sėdėti įtraukus pilvo, jei sijono juosmenį puoš peplumas.

Peplum palaidinės (nuotr. Gamintojo)Peplumo palaidinės (nuotr. Gamintojo)

Tačiau jei dėvite peplumo palaidinę su šortais ar kelnėmis, jūs galite atitraukti dėmesį nuo juosmens ties ta vieta, kur prasideda ši detalė. Žemiau nuleista, ji pabrėžia juosmenį ir visą vidurinę kūno dalį.

REKLAMA
REKLAMA

Peplumo suknelės

Itin atidžiai rinkitės, kokio stiliaus peplumo detalę rinktis suknelei. Dažniausiai gresianti klaida – kad suknelė gali panašėti į užuolaidų ar lovos užtiesalo dekoracijas. Suknelė su peplumo detale turi būti aiškios struktūros, kuo paprastesnė ir atitikti jūsų figūros tipą. Jei detalė per ilga ar per daug ekstravagantiška – galite atrodyti  kiek komiškai.

Peplums suknelės (nuotr. Gamintojo)Peplums suknelės (nuotr. Gamintojo)

Subtilūs audinio akcentai abiejose juosmens pusėse taip pat gali būti laikomi peplumo detale.

Prisiminkite nykščio taisyklę: nesirinkite per griežtos struktūros suknelės su detale, kuri suskirstytų jūsų kūną į dvi atskiras dalis. Lengvos drapiruotės, susipynę ir smailėjantys audiniai ties juosmeniu taip pat priskiriami peplumo šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Peplumo sijonai

Peplumo sijonas sukuria tobulos kūno simetrijos iliuziją. Audiniu apklotas juosmuo tampa proporcingas pečių juostai. Leiskite šiam sijonui tapti centrine aprangos ašimi, priderinę paprastą sportinio tipo palaidinę.

Peplum sijonai (nuotr. Gamintojo)Peplum sijonai (nuotr. Gamintojo)

Tačiau taip pat turėkite omenyje savo figūros tipą, kai rinksitės sijoną. Jei jūsų apatinė kūno dalis platesnė – verčiau rinkitės palaidines su šia detale, o ne sijonus.

Peplumo bikinis

Nuo paprastų raukinių iki peplumo – šis stilius ypač mergaitiškas. Šįkart nieko nei pakoreguosi, nei paslėpsi – detalė atlieka tik dekoratyvinę funkciją.

Peplum bikinis (nuotr. Gamintojo)Peplum bikinis (nuotr. Gamintojo)

H&M gelsvai žalias maudymosi kostiumas su raukiniais dekoruotais kaušeliais puikus pasirinkimas moterims, turinčioms mažesnes krūtis. Pasinaudokite šiuo patarimu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų