REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sėkmingi išmaniojo telefono „Galaxy Note“ pardavimai paskatino kompaniją „Samsung“ pristatyti jo pasekėją dar šiais metais, praneša „Ubuntulife“. Kaip teigiama, naujasis „Samsung Galaxy Note 2“ turėtų rinkoje pasirodyti 2012 metų spalio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Savo išoriniu dizainu antroji „Galaxy Note“ reinkarnacija labai primins dabartinį kompanijos flagmaną „Galaxy S III“. Jei kažkam atrodė, jog originalus „Galaxy Note“ turėjo per didelį ekraną (šis siekia 5,3 colių), tai jį pakeis modelis su 0,2 colių didesniu ekranu, taigi turėsime visus 5,5 colių.

REKLAMA

Bus palaikoma WSXGA+ (1680 x 1050) raiška, tuo tarpu taškų tankis bus 360 ppi. Kūrėjai nusprendė nesigainioti „Full HD“ raiškos, kuri jau bus prieinama konkurento LG išmaniuosiuose telefonuose, kadangi nuspręsta, jog žmogaus akis skirtumo nematys, tuo tarpu baterijos darbo laikas dėl mažesnės raiškos turėtų padidėti.

Naujasis išmanusis telefonas turėtų gauti „Samsung Exynos 5250“ procesorių su „ARM Cortex-A15“ architektūra, 8 MP kamerą su LED blykste ir autofokusavimo funkcijas, bus galimybė įrašyti ir HD 1080p kokybės videomedžiagą. Patobulinti jutikliai ir lęšis taip pat leis gauti kokybiškesnes nuotraukas. Operatyvios atminties kiekis turėtų būti 1,5 GB.

„Samsung Galaxy Note 2“ palaikys ketvirtos kartos mobiliojo ryšio standartą LTE, rinkoje pasirodys su tokiomis programėlėmis ir technologijomis kaip „S Beam“, „S Voice“, „Smart Stay“, „Music Hub“, „AllShare Play“, NFC (Near Field Communications). Aišku, apie kainą sužinosime greičiausiai tik prieš debiutą rinkoje, tačiau galima spėti, jog ji bus panaši į pirmojo „Galaxy Note“ jo debiuto metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų