REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos teisėsaugininkams mįslę užminė kraupus radinys – bute aptikti dvejus metus bute ten išbuvę, mumija pavirtę,kaip  spėjama, aistringo kolekcininko palaikai, pranešė LNK „Žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugininkai laukia ekspertų išvadų, kad šie patvirtintų mirusiojo tapatybę. Tačiau spėja, kad palaikai – čia gyvenusio Achtamo Tagaibekovo.

REKLAMA

„Pagal policijos paieškos duomenis jis buvo dingęs prieš dvejus metus, 2010 balandžio mėnesį. Kovą jis lankėsi Vokietijoje, o paskui grįžo į Lietuvą ir vokiečiai draugai jo neberado – tai jau dveji metai žmogus buvo dingęs“, – sakė prokuratūros atstovė Palmyra Martinkienė.

Tiek pat laiko vyro nematė ir kaimynai, tačiau jie jo nepasigedo – manė, kad šis išvažiavo į užsienį. Kadangi per visą šį laiką nejuto jokio nelaimę galėjusių išduoti nemalonaus kvapo, kūno radimas juos nustebimo.

REKLAMA
REKLAMA

Kaimynai prisiminė, kad vyras retai įsileisdavo svetimus, o artimųjų neturėjo. Iš Vidurinės Azijos į Lietuvą gyventi atvykusį vyrą sako gerai pažinojo turgaus prekeiviai, žinoję apie jo aistrą – kolekcionuoti įvairias senienas.

Įtariama, kad kolekcininkas nužudytas – nudurtas, bet tikslesnę mirties priežastį turi pasakyti ekspertai.

Teisėsaugininkai bando aiškintis,kokią kolekciją vyras turėjo, ar kas iš sukauptų daiktų nedingo.  Kaip informavo LNK „Žinios“, šaltinių teigimu, bylą tiriantys pareigūnai dėl kolekcininko nužudymo nustatė įtariamąjį. Apklausai jį žadama atvežti iš kalėjimo, kur vyras kali už kitą nusikaltimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų