REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Villarrealio „Villarreal“ klubo stovykloje - tragiškos naujienos. Trečiadienį po šio „La Liga“ sezono į žemesnę lygą iškritusio klubo vyriausiuoju treneriu buvo paskirtas Manuelis Preciado, tačiau šiam taip ir neteko net deramai susipažinti su komanda. 54-erių strategas ketvirtadienį ryte patyrė širdies smūgį ir jo gyvybė užgęso.

REKLAMA
REKLAMA

M.Preciado turėjo tapti tuo žmogumi, kuris kaip įmanoma greičiau „Villarreal“ grąžintų į aukščiausiąjį Ispanijos futbolo divizioną.

REKLAMA

„Villarreal“ klubo vadovybė po šio įvykio išplatino pranešimą: „Treneris M.Preciado mirė ketvirtadienio rytą Valensijoje, nuo širdies smūgio. 54-erių specialistas turėjo vadovauti mūsų ekipai ateinančiame sezone. “Villarreal„ klubo vadovybė, žaidėjai ir personalas yra giliai sukrėsti ir nori šio puikaus žmogaus šeimai išreikšti kuo nuoširdžiausią užuojautą.“

M.Preciado kap treneris yra vadovavęs Gijono „Sporting“ , Santandero „Racing“,  Mursios „Real“ , „Levante“ ir „Gimnástica Torrelavega“ komandoms. Jį pažinojusių žmonių velionis apibūdinamas kaip „žmonių poetas ir gatvės filosofas“, gili asmenybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų