REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuotrauka, kurioje didžioji dalis automobilio skendi šešėlyje yra pirmas oficialus būsimojo „Volvo S60“ sportinio sedano, kuris nepatvirtintais duomenimis kuriamas kartu su švedų kompanijos automobilių modifikavimo ir lenktyninių modelių ruošimo partneriais, kadras. Kol kas patys gamintojai apie automobilį teikiasi pasakyti tik tiek: „Pristatome „Volvo S60 Polestar“, modelio debiutas įvyks birželio 16 d. Gotenburgo mieste rengiamose lenktynėse. Laukite daugiau žinių“.

REKLAMA
REKLAMA

Dalis automobilistų turbūt jau matė internete išplatintas šnipų, kuriems pavyko nutverti Skandinavijoje slapta testuojamą „S60 Polestar“ sedaną, nuotraukas. Švedų žiniasklaidoje tuo metu buvo užsimenama apie tai, kad sportiška S60  versija gali gauti solidžios dinaminės charakteristikos variklį, kuriuo galėtų tapti arba patobulinta dabartinio 3,0 litrų vienaeilio šešių motoro versija, arba „Yamaha“ suprojektuotas V8 tipo agregatas iš XC90.

REKLAMA

Šiuo metu galingiausias S60 modelių gamoje yra T6 variantas, varomas jau minėto 3,0 litrų turbininio vienaeilio šešių cilindrų variklio, išvystančio maksimalią 300 AG galią. Visiems keturiems ratams perduodama trauka leidžia šiam sedanui nuo 0 iki 100 km/h per 6,1 sekundės, taip pat išvystyti maksimalų 250 km/h greitį.

Nors informacijos apie variklį ir pavarų dėžę kol kas neturime, pirmoji publikos susidomėjimą paskatinti turinti nuotrauka atskleidžia, kad „S60 Polestar“ gaus naują kėbulo apdailą, pažemintą pakabą ir naują lengvojo lydinio ratlankių komplektą. Daugiau informacijos apie automobilį turėtų pasirodyti artimiausiomis dienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų