REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą ypatingai  norisi, kad įvairios mišrainės būtų lengvos ir gaivios. Siūlome išbandyti paukštienos mišrainę su vynuogėmis.

Vasarą ypatingai  norisi, kad įvairios mišrainės būtų lengvos ir gaivios. Siūlome išbandyti paukštienos mišrainę su vynuogėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Reikės: 500 g virtos paukštienos, 400 g agurkų, 4 mažų pomidorų, 1 svogūno, 250 g žaliųjų vynuogių, 200 g gūžinių salotų, 3 šaukštų vyno acto, 2 šaukštų natūralių vynuogių sulčių, ½ šaukštelio druskos, žiupsnelio baltųjų pipirų, 3 šaukštų aliejaus, 1 šaukšto pjaustytų krapų.

REKLAMA

Gaminimas: Agurkai ir svogūnas supjaustomi griežiniukais, pomidorai supjaustomi į 8 dalis. Vynuogės perpjaunamos pusiau, išimamos sėklos. Salotos smulkiai suplėšomos.

Paukštiena supjaustoma maždaug 3 cm gabaliukais. Viskas sudedama į dubenį. Actas sumaišomas su vynuogių sultimis, druska, sirupu, pipirais ir aliejumi. Pagardai užpilami ant mišrainės. Išmaišoma ir apibarstoma krapais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų