REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Saulėtą birželio 6-osios popietę prie sostinės Baltojo tilto susirinko būrys žinomų žmonių, susitelkusių geram ir įdomiam tikslui – pradėti sportuoti.

Saulėtą birželio 6-osios popietę prie sostinės Baltojo tilto susirinko būrys žinomų žmonių, susitelkusių geram ir įdomiam tikslui – pradėti sportuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Socialinės sveikatingumo iniciatyvos „Geros sveikatos klubas renginyje pristatyta nemokamų mankštų programa „Judėk linksmai“, visą vasarą vilniečius ir kitų miestų gyventojus kviesianti į profesionalių mankštų instruktorių bei žymių žmonių – mankštų ambasadorių, vedamus nemokamus renginius po atviru dangumi.

REKLAMA

Akcijos „Judėk linksmai“ pristatyme dalyvavo šokėjai Viktorija ir Artūras Bajor, Aistė Paškevičiūtė, Ineta Stasiulytė, Joana Bartaškienė, kurie ir taps minėtais ambasadoriais bei stengsis žmones paskatinti sportuoti. Į renginį neatvykę Karina ir Saulius Skambinai pasižadėjo kiekvieną sekmadienį suorganizuoti tokią mankštą, kad dalyviai pajustų visus savo raumenis.

Mankštų ambasadoriai ant specialaus stendo pasirašė pasižadėdami kiekvieną sekmadienį aktyviai dalyvauti mankštose, kurios vyks pievoje prie Baltojo tilto arba Vingio parke.

REKLAMA
REKLAMA

Įvairių projektų dalyvė, laidų vedėja ir ne kartą tituluota kaip viena gražiausių Lietuvos moterų A. Paškevičiūtė prisipažino, kad šiai akcijai pasiryžo dėl „savanaudiškų paskatų“, mat pastaruoju metu jaučiasi labai aptingusi ir niekaip neprisiverčia sportuoti, todėl tikisi, kad tai bus gera pradžia ir stimulas pradėti tai daryti. Aistė taip pat akcentavo, kad gulėjimas lovoje ir kojų pakilnojimas – tai dar tikrai ne sportas, todėl ši akcija – puiki galimybė nemokamai ir linksmai praleisti laiką stiprinant savo sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokėja ir aktorė I. Stasiulytė, turinti itin liekną figūrą, teigė, kad jai norisi svoryje atrasti „aukso viduriuką“, nes antsvoris arba perdėtas lieknumas taip pat nėra gerai. Gerai nusiteikusi moteris nenorėjo kalbėti ilgų kalbų, o paragino nuo jų pereiti prie konkrečių darbų ir imtis sporto.

Šokėjų pora Viktorija ir Artūras Bajor akcentavo, kad šiose mankštose jie tikisi išvysti sportuojančias šeimas. „Žmonės dažnai išsisukinėja nuo sporto sakydami, kad jiems nėra su kuo tai daryti, todėl mes siūlome pasikalbinti šeimos narius ir mankštintis šeimomis“ , – ragino Artūras. Viktorija pabrėžė, kad šokiams ir mankštai nėra amžiaus ar svorio ribų ir kvietė poras atsitraukti nuo buitinių rūpesčių ir pasinerti į geras treniruočių emocijas.

Renginys baigėsi trumpa J. Bartaškienės inicijuota mankšta, kurioje sudalyvavo visi norintieji. Geros emocijos ir šypsenos po mankštelės tapo tarsi užtvirtinimu, kad ši tradicija įsitvirtins sostinėje ir padės žmonėms tapti sveikesniems ir energingesniems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų