REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai dar nėra oficialiai patvirtinta informacija, tačiau sklando gandai, kad „Ferrari“ investuos 50 milijonų eurų į V6 tipo variklio kūrimą. Kalbama, kad būsimi varikliai bus skirti ne tik naujiems „Ferrari“ modeliams, bet ir „Fiat“  koncerno „Alfa Romeo“, „Lancia“ ir „Maserati“ automobiliams.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad tai bus biturbo tipo V6, kurių galia sieks apie 450 a.g. Naujieji varikliai turėtų debiutuoti būsimame „Maserati Quattroporte“ naujame didžiausiame „Alfa Romeo“ modelyje, o taip pat toks variklis bus montuojamas ir į „Maserati“ visureigį.

REKLAMA

Žinoma, V6 bus montuojami ir į „Ferrari“ modelius. Kompanijos vadovai ne vieną kartą minėjo, kad „Ferrari“ modelių gamoje vėl gali atsirasti automobilių, su gerokai kuklesniais V6 tipo varikliais. Teigiama, kad JAV rinka jau pasiruošusi priimti tokius automobilius. Tai būtų vadinamojo „entry level“ automobiliai. Beje, čia nebūtų jokios šventvagystės – „Ferrari“ kadaise gamino šaunius „Dino 246GT“ automobilius su V6 tipo motorais.

„Ferrari“ kadaise gamino šaunius „Dino 246GT“ automobilius su V6 tipo motorais. (nuotr. Gamintojo)„Ferrari“ kadaise gamino šaunius „Dino 246GT“ automobilius su V6 tipo motorais. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų