REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Savaitgalį Vilniuje, „Credit24“ arenoje prie Baltojo tilto, įvyko paplūdimio tinklinio vasaros sezono atidarymo šventė. Renginio metu paaiškėjo Lietuvos jaunučių U16 čempionai, vyko studentų varžybos bei startavo paplūdimio tinklinio mėgėjų čempionatas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos vaikinų U16 jaunučių čempionais tapo šiauliečiai Karolis Šimulis ir Martynas Miliukas, antrąją ir trečiąją vietas užemė Mantas Ralovėcas ir Airidas Butkus iš Kelmės bei rokiškėnai Nerijus ir Romas Laužadžiai.

REKLAMA

Merginų U16 jaunučių čempionate pirmąją vietą užemė vilnietės Irina Zobnina ir Karolina Laukaitytė. Sidabras atiteko Godai Paukštelytei ir Karinai Mickevičiūtei iš Kauno. Bronzos medaliai taip pat iškeliavo į laikinąją sostinę – jais pasipuošė Aurita Smaidžiūnaitė ir Marija Rutkauskaitė.

Lietuvos paplūdimio tinklinio mėgėjų čempionato pirmąjį etapą sostinėje pergalingai pradėjo Jaroslavas Borkovskis ir Miroslavas Rynkevičius. Antrąją ir trečiąją vietas užemė Antono Getavietskio ir Henriko Ruseckio bei Dovydo Valančiaus ir Airido Davidavičiaus duetai.

REKLAMA
REKLAMA

Studentų paplūdimio tinklinio varžybas laimėjo Mykolo Romerio universitetui atstovaujantys Karolis Šlimas ir Mantvydas Šuklys, finale įveikę Lietuvos edukologijos universiteto tinklininkus Paulių Matulį ir Artūrą Bekiš. Trečiąją vietą užemė Paulius Mačiulevičius ir Rokas Kondrotas, atstovaujantys Vilniaus universitetui.

„Ši vasara paplūdimio tinklinio mėgėjams bus išties neeilinė – beveik kiekvieną savaitgalį žiūrovai turės galimybę stebėti aukščiausio lygio profesionalų turnyrus, o visi norintys galės išmėginti jėgas pirmąsyk net trylikoje šalies regionų vykstančiame Lietuvos paplūdimio tinklinio mėgėjų čempionate“, - sako Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Pasak jo, įpusėjus vasarai, paplūdimio tinklinio entuziastų taip pat laukia pirmąsyk organizuojama tinklinio naktis „Credit24“ arenoje prie Baltojo tilto. Renginio metu vyks naktinis turnyras, parodomosios varžybos bei konkursai renginio žiūrovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų