REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė L. Kalpokaitė dalinasi savo šaltibarščių receptu su Balsas.lt skaitytojais. Aktorė sako, kad visa jos skaniųjų šaltibarščių paslaptis yra pačios marinuoti burokėliai. Jų ji gauna iš giminių, kurie patys juos augina ir su jos šeima pasidalina.

Aktorė L. Kalpokaitė dalinasi savo šaltibarščių receptu su Balsas.lt skaitytojais. Aktorė sako, kad visa jos skaniųjų šaltibarščių paslaptis yra pačios marinuoti burokėliai. Jų ji gauna iš giminių, kurie patys juos augina ir su jos šeima pasidalina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:

Rūgpienio, pieno, grietinės, marinuotų burokėlių, agurkų, svogūnų laiškų, daug krapų, druskos.

REKLAMA

Pirmiausia reikia paruošti burokėlius. Juos išverdame, nulupame ir supjaustome. Tada pamarinuojame su šviežiomis antaninių (būtinai!) obuolių sultimis.

Paskui tiesiog sumaišome visus ingredientus. Kai kurie žalumynus ir agurkus prieš sumaišant su rūgpieniu sutrina, tačiau Larisa sako, kad  tai visai nebūtina.

„Vyro mama taip darydavo, ir agurkėlius su tarka smulkiai sutarkuodavo. Bet man atrodo - o kam? Dantis turi, viskas susimaišys burnoje“, - juokiasi aktorė. Sako anksčiau taip darydavusi, kai gamindavo vyro Jono tėvams, kad būtų lengviau sukramtyti. „Ir agurką nulupdavau, bet dabar tai kam jį lupti, jei jis - tiesiai iš lysvės?“, - sako Larisa.

 Serialo Serialo "Namai, kur širdis" pristatymas Fotodiena.lt/Fotodiena.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų