REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasienyje su Latvija pasieniečiai sulaikė Gruzijos piliečiu prisistačiusį vyrą, dokumentų kontrolės metu pateikusį, įtariama, suklastotą bulgarišką asmens tapatybės kortelę.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės Sienos kontrolės ir Ikiteisminio tyrimo skyrių pareigūnai Pasvalio rajone, Škilinpamūšio kaime, prie kelio Bauskė Pasvalys-Panevėžys, vykdė prevencinį pasirinktinį transporto priemonių ir asmenų tikrinimą.

REKLAMA

Pasieniečiai sustabdė iš Latvijos ką tik įvažiavusį maršrutinį autobusą Ryga-Vilnius ir patikrino juo vykusių keleivių dokumentus.

Vienas iš jų pateikė esą Bulgarijos piliečiui išduotą asmens tapatybės kortelę. Pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas turi klastojimo požymių.

Keleivį pasieniečiai išlaipino ir sulaikė. Apklausos metu jis prisistatė 56 metų Gruzijos piliečiu. Užsienietį pasieniečiai buvo dviem paroms uždarę į areštinę. Šiuo metu sulaikytasis apgyvendintas Užsieniečių registracijos centre Pabradėje. Čia dirbantys pasieniečiai nustatinės vyro tapatybę.

Dėl suklastoto dokumento pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų