REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medininkų kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė tadžiką, kuris pereiti sieną bandė pasinaudodamas savo tautiečio pasu. Sulaikytasis pareigūnams ilgai ir įkyriai įrodinėjo, kad tai tikras jo dokumentas. Užsienietį teismas leido suimti mėnesiui.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Medininkų punkte dirbę pasieniečiai patikrino pėsčiomis iš Lietuvos į Baltarusiją ėjusio vyro dokumentus. Jis pateikė 28-erių Tadžikistano piliečiui išduotą pasą. VSAT pareigūnai iškart pastebėjo, kad paso nuotraukoje esantis asmuo nors ir panašus į dokumentą pateikusį vyrą, tačiau ne tas pats.

REKLAMA

Medininkų pasieniečiams užsienietis ilgai ir įkyriai įrodinėjo, kad pase yra jo nuotrauka ir kad šis dokumentas išduotas būtent jam. Pasieniečiai tuo niekaip negalėjo patikėti ir vėliau išsiaiškino, kad su svetimu tautiečio pasu į Baltarusiją bandė išvykti 27-erių Tadžikistano pilietis.

Jį pasieniečiai sulaikė ir uždarė į areštinę. VSAT Vilniaus rinktinėje dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Savaitgalį Vilniaus rajono apylinkės teismas sulaikytą tadžiką leido suimti mėnesiui.

VSAT

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų