REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
"Playboy" leidėjas Hugh Hefneris (Hiū Hefneris) paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, esą jis rengiasi vesti savo ilgametę draugę Holly Madison (Holi Medison), tačiau sakė, jog svarsto galimybę pereiti prie monogamiškų santykių su ja.

Legendinis 81 metų mergišius šiuo metu turi tris drauges, su kuriomis reguliariai miega, tačiau H.Madison yra jo numylėtinė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar galima tikėtis vedybų, H.Hefneris atsakė: "Aš taip nemanau. Bet manau, kad Holly ir aš galiausiai pereisime prie monogamiškų santykių".

REKLAMA

"Ar (kitos mano mylimosios) Kendra (Wilkinson) (Kendra Vilkinson) ir Bridget (Marquardt) (Bridžit Markvart) apie tai žino? Aišku, su jomis viskas gerai. Jos čia yra dėl skirtingų priežasčių", - sakė jis.

Kalbėdamas apie H.Madison, H.Hefneris pridūrė: "Myliu ją labiau nei kurią nors iš tų dviejų moterų, kurias buvau vedęs. Ji mane papildo. Visas, ką darau, teikia daugiau džiaugsmo, kadangi galiu juo dalintis su ja. Abu mėgstame panašius filmus ir muziką, ir labai tinkame vienas kitam seksualiai".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų