REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį pasieniečiai sulaikė tris ieškomus asmenis, iš kurių du įtariami nusikaltimų padarymu, o vienas už tai jau buvo nuteistas, tačiau pasislėpė.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį Vilniaus oro uoste budintiems Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams iš Oslo per Kopenhagą atskridusio orlaivio įgula perdavė voką. Jame buvo iš Norvegijos už joje padarytus teisės nusižengimus išsiųsto 27 metų Tauragės gyventojo dokumentai.

REKLAMA

Pasieniečiai išsiaiškino, kad šis vyras problemų su teisėsauga turi ir Lietuvoje. Nuo šių metų gegužės pradžios už padarytą nusikaltimą jo ieškojo Tauragės policija. Apie ieškomojo sulaikymą pranešta paieškos iniciatoriui, ir po apklausos vyras perduotas atvykusiems Tauragės policininkams.

Dar vienas nuo teisingumo besislapstęs lietuvis sekmadienį įkliuvo Kauno oro uoste. Čia pasieniečiai sulaikė iš Anglijos atskridusį 31 metų marijampolietį. Pasienio tikrinimo metu paaiškėjo, kad šio vyro kaip asmens, įtariamo nusikaltimo padarymu, ieško Marijampolės policija. Jo paieška paskelbta dar prieš septynerius metus. Marijampolietis po apklausos perduotas į Kauną iškviestam paieškos iniciatoriaus konvojui.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo teisingumo besislapsčiusiam vilniečiui nepavyko išvengti sulaikymo Šalčininkų rajone. Naktį iš penktadienio į šeštadienį prie įvažiavimo į vadinamąją Dieveniškių kilpą budėję Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai Širvių atraminiame punkte sustabdė nuo Šalčininkų vykusį automobilį „Audi A4“ lietuviškais numeriais.

Tamsiu paros metu automobiliu važiavę trys Vilniaus gyventojai VSAT pareigūnams sukėlė įtarimą. Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs 27 metų vilnietis neturi privalomo transporto priemonės vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo ir mašinos techninės apžiūros pažymėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasieniečiai duomenų bazėse patikrino ir informaciją apie automobilio keleivius. Nustatyta, kad 22 metų sostinės gyventojas yra ieškomas kaip asmuo, nuteistas už nusikaltimą. Vyro paiešką yra paskelbusi Vilniaus policija.

Vairuotoją bei ieškomą keleivį pasieniečiai perdavė Šalčininkų rajono policininkams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų