REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Logitech“ pranešė saulės energiją naudojančių gaminių šeimą papildžiusi nauja klaviatūra „Logitech Wireless Solar Keyboard K760“, skirta „Mac“„iPad“ ar „iPhone“ įrenginiams.

REKLAMA
REKLAMA

„Logitech“ šioje klaviatūroje įdiegė „Bluetooth“ ryšį, leidžiantį vienu metu susieti kelis įrenginius ir greitai juos keisti vienu mygtuko spustelėjimu.

REKLAMA

Integruoti saulės fotoelementai leidžia šią klaviatūrą krauti nenaudojant laidų, o per „Bluetooth“ galima susieti klaviatūrą su trimis įrenginiais ir keisti juos neperjunginėjant kiekvieno atskirai. Tai reiškia, kad vienu mygtuko spustelėjimu galite perjungti spausdinimą „Mac“ įrenginiu ir pradėti spausdinti „iPad“ arba „iPhone“ ir atvirkščiai, sakoma pranešime.

Taip pat klaviatūroje yra ir „Mac“ spartieji išjungimo (Eject), ryškumo valdymo ir kiti mygtukai. Spausdinimas šia klaviatūra yra patogus, tylus bei žymiai greitesnis nei rašymas ar naršymas jutikliniame ekrane.

REKLAMA
REKLAMA

Panašiai kaip ir kiti „Logitech“ gaminiai, naudojantys saulės energiją, klaviatūra kaupia šviesos energiją nuo bet kokio šviesos šaltinio (dienos šviesa arba dirbtinis apšvietimas) – lempų ar kitų elektros prietaisų patalpoje ar natūralioje aplinkoje. Visiškai įkrauto akumuliatoriaus energijos pakanka klaviatūrai veikti iki trijų mėnesių (naudojant vidutiniškai 8 valandas per parą).

Skelbiama, kad belaidė saulės šviesa maitinama „Logitech K760“ klaviatūra Europos rinkoje pasirodys 2012 m. liepą, jos numatoma kaina – apie 277 litai (79,99 eurai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų