REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus mažiau nei savaitei iki Europos futbolo čempionato pradžios, Olandijos rinktinės saugas Wesley Snejderis prasitarė, kad „oranžiniai“ svajoja apie čempionų taurę, rašo „Goal.com“. Pasak žaidėjo, jei komandai pavyks nusiteikti pirmenybėms, olandai žais finale.

REKLAMA
REKLAMA

„Rinktinėje tvyro gera atmosfera. Mes daug kalbamės vienas su kitu. Žinau, kad pirmenybės bus ilgos ir mums reikia būti kantriems bei palaikyti gerus tarpusavio santykius“, - rašo „Goal.com“.

REKLAMA

W.Snejderis prasitarė, jog komandos žaidimas ir rezultatai priklausys nuo Rafaelio van der Vaarto, Dirko Kuyto, Jaan - Klaas Huntelaro žaidimo kokybės.

„Nekalbu apie Robiną van Persie, ar Arjeną Robbeną. Būsimieji varžovai žino, kokios tai klasės žaidėjai. Jei juos uždengs, atsakomybė kris kitiems žaidėjams. Mūsų rinktinė labai stipri. Kiekvienas gali tapti mačo lyderiu, bet ir kiekvienas gali pražudyti ekipą. Tikiu, jog pirmenybių metu rasime bendrą kalbą ir išlaikysime rinktinės balansą iki pat finalo. Tikiu, kad mes galime laimėti čempionatą, nes mūsų komanda pribrendo pergalėms“, -  sakė W.Snejderis.

Olandija EURO 2012 pirmenybėse žais B grupėje kartu su Danija, Vokietija ir Portugalija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų