REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės straipsnis „Vaikų poilsis: kam tai rūpi?“  Parlamentarai vėl pageidauja, kad milijonai litų būtų skirti dar vienam Seimo rūmų remontui, kariškiai vos ne kasmet už milžiniškas sumas perka brokuotą techniką, ministerijų klerkai išsimoka tūkstantinius priedus, už savo pinigus keliame Afganistano gerovę. Tačiau nepasiturinčių šeimų vaikams valdžia rodo neva skylėtas tuščias kišenes – jų poilsiui reikiamos sumos nėra. Seimo nariai, įvairūs valdininkai turi galimybę už skatikus poilsiauti valdiškuose poilsio namuose. O kas pasirūpins vaikais?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Reikia keisti pareigūnų mentalitetą“. Atleisto Šakių rajono policijos komisariato Patrulių būrio vado Vytauto Demenio sukelta avarija, pasiglemžusi nepilnamečio dviratininko gyvybę, ir pabėgimas iš įvykio vietos paskatino kalbėti apie sumenkusį šalies policijos įvaizdį. „Balsas.lt savaitė“ apie tai kalbasi su buvusiu šalies policijos vadovu Vytautu Grigaravičiumi.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“  skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Daktarų veikėjas prarado atmintį“. Kadaise Henrikui Daktarui, pravarde Henytė, ir artimiausiems jo patikėtiniams nuolankiai tarnavę sėbrai net praėjus beveik 20 metų tebebijo viešai vykstančiame Klaipėdos apygardos teismo posėdyje atskleisti visą tiesą. Kai kurie bendrininkai vengia atvirai liudyti apie anuomet Vilijampolės gaujos šulų patikėtas kruvinas jiems užduotis. Žemesnio rango garsiosios Kauno Vilijampolės gaujos smogikai teisme kratosi anksčiau tyrėjams duotų parodymų.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar ispanai apgins čempionų titulą?“ –  klausia rubrika „Sirgalių tribūnos“. Birželio 8 dieną Lenkijoje ir Ukrainoje prasidės 14-asis Europos futbolo čempionatas. Jame dėl pagrindinio trofėjaus susigrums 16 Senojo žemyno rinktinių.

Jau šiemet iš kamieninių žmogaus ląstelių laboratorijoje išaugintas kiaušialąstes ruošiamasi apvaisinti vyrų lytinėmis ląstelėmis. Tai sukels revoliuciją nevaisingumo srityje, leis moterims pamiršti menopauzę ir ilgai išlikti jaunoms tarsi geriant jaunystės eliksyrą. Plačiau apie tai – rubrikos „Ateities pranašai“ straipsnyje „Kuriamas jaunystės eliksyras“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ – žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „Verslo ligos“. Lietuvoje verslas apkrautas dideliais mokesčiais ir nesaugomas nuo užsienio kapitalo, kuriam sudaromos lengvesnės kūrimosi sąlygos. Seime surengtoje konferencijoje „Verslo būklė Lietuvoje ir mokesčių sistemos tobulinimas“ diskutuota, kokiomis ligomis serga verslas Lietuvoje. „Jeigu žinotume receptus, kaip išjudinti mūsų šalį iš problemų, tikriausiai šiandien tas bėdas spręstume, o ne sėdėtume čia“, – sakė Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkė Dalia Matukienė. Ji taip pat išskyrė dvi pagrindines Lietuvos verslą kamuojančias problemas. Sužinokite, kokios jos.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų