REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Barcelona“ vyriausiasis treneris Josepas Guardiola nusprendė ateinantį sezoną ilsėtis, tačiau „Milan“ ir Londono „Chelsea“ jau dabar varžosi dėl ispano parašo 2013-2014 m. sezonui, rašo „Corrierre dello Sport“.

REKLAMA
REKLAMA

Specialistas su klubu iš Katalonijos sostinės laimėjo visus įmanomus titulus ir dėl nuolatinio spaudimo nusprendė palikti savo postą bei vienus metus skirti poilsiui.

REKLAMA

Italijos dienraštis rašo, jog po atostogų J.Guardiola turės rinktis tarp dviejų solidžių pasiūlymų užimti trenerio postą.

Apeninų pusiasalyje strategas turi draugų dar iš tų laikų, kai jis žaidė „Brescia“ ir „Roma“ ekipose. Taip pat nepaslaptis, jog J.Guardiolos darbą labai vertina „Milan“ prezidentas Silvio Berlusconi.

Kitas variantas yra „Chelsea“. Romano Abramovičiaus klubas dar neapsisprendė, ką paskirti į vyriausiojo trenerio postą vietoje UEFA Čempionų lygą su komanda laimėjusio laikinojo stratego Roberto Di Matteo, ar paskirti labiau patyrusį specialistą.

Spėjama, kad J.Guardiola ieškos klubo, kuris galės suteikti jam sąlygas vystyti savo futbolo filosofiją bei bus įsikūręs mieste, kuris patiktų stratego šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų