REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lenktynininkas Davidas Coulthardas ir profesionalus golfo žaidėjas Jake'as Shepherdas pasiekė naują Gineso rekordą tolimiausią atstumą nuskriejusio ir judančiame automobilyje pagauto kamuoliuko kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mercedes-Benz SLS AMG“ rodsteris (nuotr. Gamintojo)„Mercedes-Benz SLS AMG“ rodsteris (nuotr. Gamintojo)

Šis ekscentriškas žygdarbis buvo įgyvendintas ketvirtadienį, gegužės 31 d., kuomet D. Coulthardas sugebėjo pagauti J. Shepherdo smūgiuotą kamuoliuką juodu „Mercedes-Benz SLS AMG“ rodsteriu važiuodamas 193 km/h greičiu. Kaip skelbia vokiečių automobilių gamintojas, kamuoliukas po smūgio skriejo 286 km/h greičiu ir prieš nusileisdamas į „SLS AMG“ saloną nuskriejo 275 metrus. Įdomu tai, kad šį beprasmišką rekordą duetas sugebėjo pagerinti jau antruoju savo bandymu.

REKLAMA

Davidas Coulthardas (nuotr. Gamintojo)Davidas Coulthardas (nuotr. Gamintojo)

Po sėkmingo pasirodymo kalbintas D. Coulthardas sakė, kad pagerinti tolimiausią atstumą nuskriejusio ir judančiame automobilyje pagauto kamuoliuko rekordą, jam buvusi garbė. „Be abejonės šis bandymas pagerinti rekordą buvo vienas iš keisčiausių dalykų, kuriuos man kada nors teko daryti su automobiliu! Jake'as Shepherdas puikiai atliko savo darbą, o dėl „SLS AMG“ rodsterio galios ore skriejančio golfo kamuoliuko gaudymas tapo dar įdomesnis“, ‒ kalbėjo lenktynininkas.

Savaime suprantama, visas renginys buvo nufilmuotas, o gauta medžiaga bus panaudota naujai reklaminei kampanijai, kuri publiką pasieks liepos mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų