REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien „Microsoft“ pristatė naujosios operacinės sistemos „Windows 8“ versiją, skirtą galutiniam vartotojų testavimui. Tai paskutinė operacinės sistemos versija, prieš ją parengiant komerciniam platinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad galutiniam testavimui skirta „Windows 8“ versija „Windows 8 Release Preview“ veikia 14 pasaulio kalbų, ją galima parsisiųsti iš šios svetainės. Visiems vartotojams, perkantiems naujus kompiuterius su „Windows 7“ operacine sistema, iki pat 2013 m. sausio 31 d. galios specialus pasiūlymas – norėdami atnaujinti operacinę sistemą iki „Windows 8", jie tai galės padaryti vos už 14,99 JAV dolerių.

REKLAMA

„Matome didžiulį vartotojų susidomėjimą operacine sistema „Windows 8„, taip pat suprantame, kad naująjį kompiuterį daug kas nori įsigyti jau dabar, – sakė Aleksandras Golod, „Microsoft“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims. – Tokiems vartotojams sukūrėme specialų pasiūlymą – galimybę atnaujinti operacinę sistemą iki „Windows 8“ versijos už simbolinę kainą.“

Skelbiama, kad minėtas pasiūlymas galioja 131 pasaulio šalyje ir yra taikomas visiems vartotojams, nuo š.m. birželio 2  d. iki ateinančių metų sausio 31 d. perkantiems naujus kompiuterius su „Windows 7“  Home Basic, Home Premium, Professional arba Ultimate versijomis. Šie vartotojai naująją operacinę sistemą „Windows 8" galės parsisiųsti nuo pat pirmos dienos, kai tik ji bus pateikta komerciniam platinimui.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikimės, kad šis pasiūlymas suteiks vartotojams lankstumo, priimant sprendimą dėl naujojo kompiuterio įsigijimo jau dabar,“ – sakė A. Golod.

Daugiau informacijos apie specialų pasiūlymą dėl operacinės sistemos naujinimo skelbiama internete.  Plačiau apie naująją operacinę sistemą „Windows 8“ informuojama šioje svetainėje.

Taip pat pranešama, kad š.m. gegužės 31 d. išleista galutinė „Windows Server 2012“ versija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų