REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turizmo savaitės EXPO 2012 kulminacija tapo ketvirtadienį įvykęs specialus renginys žiniasklaidai ir turizmo verslui Lietuvos stendo konferencijų salėje. Maloniai nustebino, kad kėdžių neužteko visų dalyvių sutalpinimui, tad dalis net stovėdami klausėsi įdomybių apie korėjiečiams dar beveik nežinomą šalį - Lietuvą. Renginį filmavo net du Korėjos TV kanalai – KBS News ir MBC.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybinio turizmo departamento rinkodaros specialistai stengėsi užfiksuoti kiekvieną detalę, kaip korėjiečiai suprato mūsų pristatymą, kas juos labiausiai sudomino.

REKLAMA

Kaip dalinosi įspūdžiais VTD direktorė Raimonda Balnienė „mums pavyko išryškinti svarbiausius Lietuvos turizmo ypatumus ir sudominti korėjiečius Lietuvos keturių skirtingų metų laikų įvairove ir patrauklumu, nustebinti UNESCO paveldo gausa, kurios jie nesitikikėjo ir aišku visos gintaro subtilybės ir grožis bei paslaptingumas neliko neįvertinti“. Turizmo galimybių pristatymą, kuris pasibaigė žodžiais „Lietuva – pamatyk, pajausk, pamilk“ - lydėjo ilgi ir nuoširdūs plojimai.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatytos puikios Lietuvos meistrų sukurtos gintarinių papuošalų kolekcijos ir vakaro siurprizas – sutiktas aikčiojimais ir kamerų blyksniais – buvo gintaro suknelė, sverianti 4,5 kg.

Korėjos žurnalistai po renginio organizatoriams dalinosi patirtimi, kad korėjiečiai labai tiki savo žiniasklaida ir kai per Korėjos populiariausių KBS 1 ir KBS 2 kanalų žinias visai šaliai bus parodyti reportažai apie gintaro šalies, Lietuvos, unikalumą, tai prognozavo, kad stendo populiarumas ir eilės nuo savaitgalio bus garantuotos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų