REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Argentinos rinktinės ir „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi prasitarė, jog buvo šokiruotas, kai pirmą kartą išgirdo apie ekipos stratego Pepo Guardiolos apsisprendimą palikti katalonų komandą, praneša ispanų dienraštis AS.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai išgirdau šią naujieną, likau nustebintas ir šokiruotas. Mes visi turėjome puikų ketverių metų etapą. Laimėjome daug turnyrų ir tokio P. Guardiolos žingsnio, manau nebuvo tikimąsi. Tikiu, kad treneriui buvo sunku nuspręsti palikti klubą, tačiau dabar yra kaip yra - nieko nepakeisime“, - AS cituoja pirmą kartą apie P. Guardiolos prabilusį L. Messi.

REKLAMA

Futbolininkas sakė, kad visi komandos žaidėjai buvo nustebę tokia įvykių seka. Anot jo, po iškritimo iš UEFA Čempionų lygos turnyro klube nebuvo jaučiama įtampa.

„Kurį laiką griaužiau save, kad neįmušiau 11m baudinio, bet paskui supratau, jog pergalės ateis kitąmet. Buvo minčių, jog, jei būtume patekę į Čempionų lygos finalą, P.Guardiola būtų likęs ekipoje, tačiau taip nėra. Manau, kad ir su Tito Vilanova pasieksime skambių pergalių, “ sakė L. Messi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų