REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, „Litexpo“ konferencijų centre, prasidėjo didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“, sukvietusi visus, besidominčius naujausiomis skaitmeninio verslo galimybėmis, technologijomis ir interneto tendencijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ši kasmetinė konfeerencija vyksta jau šeštą kartą. „Šiais metais konferencija gali didžiuotis visame pasaulyje žinomais progreso vizionieriais, kurie kartu su Lietuvos interneto ekspertais dalysis savo patirtimi bei įžvalgomis. Džiaugiamės, kad per šešerius metus LOGIN išaugo iki didžiausios Baltijos šalyse technologijų konferencijos, sutraukiančios svečius ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių: Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos“, – renginio išvakarėse sakė LOGIN direktorius Arnoldas Rogoznyj.

REKLAMA

Pasak organizatorių, pagrindinės konferencijos veiklos bus suskirstytos į 4-ias dalis: asmeninės technologijos, naujoji žiniasklaida, ateities miestai bei skaitmeninis verslas. Savo patirtimi su konferencijos svečiais dalysis tokie technologijų bei progreso ekspertai, kaip Jimmy Wales'as („Wikipedia“), Ajazas Ahmed'as (AKQA), Joshua Partridge'as („Yahoo!“), Tiitas Paananenas („Skype“) – iš viso daugiau nei 60 pranešėjų iš Lietuvos bei 12-os užsienio šalių.

REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kurie neturi galimybės dalyvauti konferencijoje, bendrovė „Penki kontinentai“ siūlo tiesioginę „LOGIN 2012“ vaizdo transliaciją: kanalo „Penki TV“ komanda kviečia visus norinčius užsukti į svetainę www.scena.lt ir čia stebėti tiesioginę viso renginio transliaciją arba įkelti transliaciją į savo svetainę (URL nuoroda). Pasak „Penki TV“ atstovų, ji bus vykdoma naudojant OTT (Over the Top) technologiją, kuri leidžia transliuoti vaizdo medžiagą į bet kurią pasaulio vietą ir bet kokiame įrenginyje (kompiuteryje, televizoriuje, išmaniajame telefone, planšetėje).

„LOGIN 2012“ pasibaigs tradicinių Lietuvos interneto apdovanojimų įteikimu. 25 LOGIN statulėlės bus įteiktos ekspertų ir pačių interneto vartotojų išrinktiems geriausiems Lietuvos interneto kūrėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų