REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio mėnesį veiklieji programišiai „Anonymous“ protestuodami prieš Bahreino valdžios veiksmus prieš vieno iš vietinių protestų dalyvius savo pastangas nukreipė į oficialius „Formulės 1“ ir FIA puslapius kuriam laikui sutrikdydami abiejų minėtų tinklalapių darbą. Dabar tie patys kompiuteriais ginkluoti vyrukai ketina palaikyti protestuojančius Montrealio universiteto studentus.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai buvo priimtas prieštaringai vertinamas „Bill 78“ įstatymas sąlygos rengti viešas protesto akcijas buvo gerokai sugriežtintos.  Jei demonstracijoje dalyvauja daugiau nei 50 žmonių, apie protesto akciją privaloma pranešti prieš 8 valandas, nurodant eisenos maršrutą, laiką ir trukmę.

REKLAMA

„Pradedant nuo birželio 7 d. iki pat varžybų dienos birželio 10 d. „Anonymous“ sutrikdys visų „Formulės 1“ tinklalapių darbą, sujauks serverius ir duomenų bazes, taip pat sugadinsime bet kokį su „Formule 1“ susijusį turinį internete“, ‒ skelbiama tarptautinės grupuotės pranešime.

„Anonymous“  taip pat įspėja, kad internetu bilietus perkantys žiūrovai rizikuoja savo kredito kortelių informacijos saugumu. Kanados etapo organizatoriai tokių programišių pareiškimų kol kas nekomentuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų