REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „LG Display“ pranešė, jog rinkai pasiūlys pirmąjį pasaulyje ekraną, kuris skirtas išmaniesiems telefonams, o jo raiška bus net 1920×1080 taškų („Full HD“).

REKLAMA
REKLAMA

Šis ekranas sukurtas naudojant AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) technologiją. Ekrano įstrižainė lygi 5 coliams; taškų tankis šiuo atveju yra 440 ppi (taškai viename colyje). Palyginimui: 3,5 colių įstrižainės „Retina“ ekrano, naudojamo „Apple iPhone 4S“, raiška yra 960×640 taškų, o taškų tankis – 326 ppi.

REKLAMA

LG atstovų teigimu, vaizdo kokybė naujajame ekrane tokia aukšta, jog žmogaus akis negalės atskirti atskirų taškų. Naujieji AH-IPS ekranai iš pradžių bus naudojami aukščiausios klasės išmaniuosiuose telefonuose, ir tai visai suprantama: tokie dalykai negali būti pigūs.

Korėjiečių kompanija praneša, jog masinis tokių 5 colių ekranų su „Full HD“ raiška tiekimas prasidės 2012 m. antroje pusėje. Tuomet turėtume pamatyti ir naujų išmaniųjų telefonų. Ar pastarąjį ekraną naudos ir kiti gamintojai, informacijos kol kas nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų