REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekonomistai prognozuoja, kad net ištikus šiam scenarijui Lietuvos ekonomikos variklis – eksportas skaudžių pasekmių nepajustų. Savaitraštis „Ekonomika.lt“

REKLAMA
REKLAMA

Su opozicine „Tvarkos ir teisingumo“ partija į naująjį Seimą ketina kandidatuoti Lietuvos banko valdybos narys Vaidievutis Geralavičius, rašo „Kauno diena“.

REKLAMA

Padangos, plastikinės automobilių detalės, sudaužyti žibintai, šiferio lakštai ir paprastos buitinės atliekos. Tokiomis „gėrybėmis“ gali pasigirti arčiausiai sostinės esančios Vilniaus rajono pamiškės.

„Vilniaus diena".

Ketvirtadienį Klaipėdos rajono taryba nuspręs, ar kartu su Lietuvos žuvininkystės produktų gamintojų asociacija statys žvejams prieplauką Karklėje. Jau pasigirdo priekaištų, kad vos kelių įmonių patogumui bus išleistos dešimtys milijonų litų, krantinė taps privačia ir pasikartos botelių istorija. „Klaipėda".

Kauno Rotušės aikštėje savaitgaliais rengdavę savo augintos produkcijos turgelį ūkininkai jau šį šeštadienį grasina miesto centre nebeprekiauti dėl padidintos rinkliavos, rašo „Lietuvos žinios".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų