REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Skandalingai pagarsėjęs Indijos modelis Poonam Pandey interneto socialiniame tinkle „Twitter“ paviešino savo apsinuoginusios nuotraukas po mylimos komandos „Kolkata Knight Riders“ pergalės šalies kriketo čempionato finale.

REKLAMA
REKLAMA

21 metų iš Mumbajaus kilusi tamsiaplaukė jau anksčiau buvo pažadėjusi, kad įkels šias nuotraukas, tačiau ne kartą apgavo savo gerbėjus.

REKLAMA

„Visos komandos, už kurias sergu, būtinai laimi. Kaip ir žadėjau, štai mano fotografijos“, - savo tinklaraštyje rašo mergina, turinti per 160 tūkst. gerbėjų.

Kai kurie Indijoje gyvenantys moralės sergėtojai itin nepalankiai pažiūrėjo į tokį P. Pandey akibrokštą, tačiau gražuolei daug kas atleidžiama. Tarp jos nuotraukų daug drąsių vaizdų, tačiau visiškai mergina fotografijose niekur nenusirengė.

2011 metų kovą P. Pandey garsiai pareiškė, kad nusimes drabužius stadione, jei Indijos rinktinė laimės pasaulio čempionatą. Indai per vargus finale įveikė Šri Lankos kriketo žaidėjus, tačiau nuogos merginos niekas taip ir nepamatė.

Ji motyvavo tuo, kad nusirengti jai uždraudė kriketo drausmės taryba. Šalies gyventojai iki šiol tai prisimena ir laiko didžiausia pastarųjų metų apgavyste. Modelis dar ne kartą erzino savo gerbėjus, tačiau šįkart nusprendė įvykdyti duotą pažadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų