REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuomet modelis „One-77“ buvo pristatytas publikai, taip pat buvo paaiškintas ir tokio pavadinimo pasirinkimas, mat kiekvienas automobilis, kurį tektų pamatyti gatvėje būtų vos vienas iš 77 pagamintų. Dabar panašu, kad „Aston Martin“ gali tekti pervadinti savo superautomobilį skiriant jam naują „One-76" vardą, kadangi vienas iš automobilių buvo praktiškai suniokotas avarijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiais duomenimis incidentas įvykio Honkonge, o pažeidimai, kuriuos matome buvo padaryti po to, kai vairuotojas nesuvaldęs galingo kupė dideliu greičiu trenkėsi į šaligatvio bortą. Kaip skelbia „GTSpirit“, daugiau eismo dalyvių šioje avarijoje nebuvo, taip pat niekas nebuvo sužeistas.

REKLAMA

Sudaužytas „Aston Martin One-77“ superautomobilis (nuotr. weibo.com)Sudaužytas „Aston Martin One-77“ superautomobilis (nuotr. weibo.com)

Nors automobiliui padaryta žala neatrodo didžiulė, „One-77“ konstrukcijos pagrindas yra erdvinis anglies pluošto kompozicinių medžiagų rėmas, o kėbulas pagamintas rankomis iš aliuminio lydinio plokščių, taigi atsarginių detalių šiam unikaliam automobiliui greičiausiai nėra. Išgelbėti superautomobilį turbūt galima, tačiau tam jis turėtų būti gabenamas į „Aston Martin“ dirbtuves, kurs būtų perdaromas iš pagrindų, o atsižvelgiant į tai, kokių išlaidų tokie darbai pareikalautų, draudimo kompanija gali nuspręsti tiesiog nurašyti automobilį ir sumokėti išmoką.

Kaip skelbia informaciją apie visus registruotus „One-77“ sekantys „Shmee150“ blogeriai, automobilio savininko gyvenamoji vieta yra Šenzezo miestas Kinijoje. Taip pat pranešama, kad į viską pastebinčių superautomobilių entuziastų akiratį šis egzempliorius pateko vos prieš savaitę, tai labai tikėti, kad automobilis yra visiškai naujas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų