REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną dieną statistinis lietuvis gauna tiek prieštaringos infomacijos, kad net išmanantis gali pasimesti.

REKLAMA
REKLAMA

Ar opozicija geresnė už poziciją?

Ministras pirmininkas Andrius Kubilius nepavargdamas vis aiškina: jis visus keturis metus vos ne genialiai vadovauja Vyriausybei, už ką vakarų partneriai jam vis prizus – prizelius teikia.  Visą tą metą opozicijos lyderis Algirdas Butkevičius tvirtina priešingai: ne, A.Kubilius  viską darė blogai. Tik neaišku, kodėl ponas A.Butkevičius su savo frakcija parlamente nieko nedarė, o ramiai stebėjo, kai visuus ketverius metus buvo smaugiami pensininkai,  piktybiškai nedidinamas minimalus atlyginimas ir t.t. Galų gale - kodėl nevedė žmonių į gatves, kai valstybės skola padvigubėjo?

REKLAMA

Matyt, elgėsi pagal taisyklę: kuo A.Kubilius daugiau blogybių pridarys, tuo socdemai lengviau perims valdžią. Juk ne dėl šalies žmonių gerovės stengiamasi, o dėl postų. Šiame kontekste visaiškai logiškas ponų “tvarkiečių” elgesys, stojant piestu prieš teisingas Seimo Antikorupcijos komisijos išvadas. Jie tiesiog kitaip negali, nes jų partija vadovavo Vilniaus miestui (meras J.Imbrasas , vicemeras E.Lementauskas) kai neaišku kur “išgaravo” net 50 milijonų litų bandant statyti vis nepastatomą Vilniaus miesto stadioną. O pasirodo: nuo šios apdulkėjusios bylos buvę FNTT vadovai V.Gailius ir V.Giržadas ir nubraukė dulkes. Pasirodo neilgam,-  kai tik jų neliko ta,byla ir toliau ilsisi dulkiname sandėliuke, atsiprašau, FNTT archyve. Ką jau bekalbėti apie pono A.Matuzo atvirą gynybą iš “tvarkiečių” pusės. Kaip gi jo neginsi, jeigu jų partiečiai tame pačiame Panevėžyje taipogi yra apsivogę. Tačiau nepralenkiamas ciniškai meluojant ir kabinant  “makaronus” ant ausų litovcams išlieka V.Uspkichas. Jis milžiniško masto nusikaltimus prieš Lietuvos valstybę paverčia  savo rinkiminės kompanijos teigiamybe. Matyt, ne veltui  A.Butkevičius  ir R.Paksas, pabrukę uodegas ir paknopstomis jau bėga ranką ponui Viktorui pabučiuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Mat išgirdo, kad jis save nominuoja nei daug nei mažai, - o Lietuvos premjeru. Juk šie ponai tiek pasirodė silpni ir ištižę, kad jau viešai pareiškė, jog po rinkimų bus…“suvirintojo” partneriai.

Kas gi lemia tokias keistas politikų draugystes?

Lietuvos Respublikos piliečiai, rinkėjai, argi nematote, kad A.Butkevičius su R.Paksu jus ir toliau laiko “lochais” ir atsiparašant, durneliais, kad prisižiūrėję lietuviškų melagių pasakų apie pono Viktoro “gerus darbus” Kėdainiams ir jo unikalius verslo sugebėjimus ( tik iš agurkų niekaip milijonieriumi netapsi, jei ko rimčiau Rusija neatsiųs) jūs paknopstomis bėgsite prie urnų už jį ar juos balsuoti. Už ką? Balsuoti už žmogų, kuris ne kartą jau įrodė, kad niekina lietuvius ir Lietuvą, o valdžia jam reikalinga tam, nes to reiklauja jo šeimininkai. Mat Maskva “suvirintojo” dar nenurašė ir toliau siunčia milijonus jo  ir jo partijos reklamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Negi ponai A.Butkevičius ir R.Paksas tiek silpni, kad net nesvarsto galimybės patys laimėti rinkimus ir pabandyti be šio pono valdyti šalį? Matomai problema ne tame. Minėto pono stiprybė - tai jo šeimininkų turimas kompromatas apie mūsų politikos “erelius”, kurie ruošiasi šturmuoti valdžios olimpą. Būtent todėl pono Viktoro aršiausias oponentas  (prieš jam pabėgant į Maskvą) ponas A.Zuokas – Abonentas šiandieną jo vos ne ištikimas draugas, sėkmingai kartu “tvarkantis” Vilnių. O ponai A.Butkevičius ir R.Paksas, kaip maži kačiukai, vienas kitą perėkdami siekia pademonstruoti ištikimybę patronui.  Prieš tai nublanksta konservatoriaus V.Matuzo proviciniai pasipinigavimai ir A.Kubiliaus pastangos jį apginti.

REKLAMA

O situacija labai aiški: valstybė užvaldyta nusikaltėlių, kurie daugiau ar mažiau yra susitepę, todėl  yra pažeidžiami. Būtent tokie veikėjai ir ruošiasi tarpusvyje persidalyti valdžią. Niekas nepasikeis jeigu, kažkuris iš jų pakeis kitą – tokį patį. Lietuva kaip buvo skurdžių, emigrantų ir mažiausių algų bei pensijų valsybė, taip tokia ir liks. Jeigu tik jūs, pasidavę melagingai už didžiulius vogtus pingus pirktai reklamai, eilinį kartą patikėsite šiems niekšams ir vagims tai ir toliau vergausite bei emigruosite į svetimas šalis. Negausite jokių didesnių jums žadamų algų arba pigesnių šildymo kainų. Juk  ši publika jau ne kartą jus “išdūrė”. Gal jau gana?

REKLAMA

Kodėl stringa visos rezonansinės bylos?

Tokios situacijos 22-aisiais Nepriklausomybės metais nebūtų, jeigu šalyje veiktų stipri teisėsauga. Tačiau visos specialios tarnybos, su prokuratūra   priešakyje  tapo “valstybininkų” ir pedofilų klano priedanga bei jų sudėtine dalimi.  Antraip Darbo partija su V.Uspskichu priešakyje seniai jau būtų uždaryta o  nusikalstamos veiklos organizatoriai būtų už grotų . Toks pat likimas būtų ištikęs A.Zuoko ir A.Čapliko partines grupuotes. Deja, neturime Lietuvoje valstybei ir piliečiams tarnaujančios teisėtvarkos. Todėl ir turime skandalingiausius  Europoje bylų netyrimo arba jų falsifakvimo atvejus. Kaip Juozo Paleko iš Klaipėdos neištirtą nužudymą (žinant užsakovus). Neištirtą pasikėsinimą į Klaipėdos verslininką I.Udavickį ( kai buvo aiškiai įvardytas užsakovas A.Bosas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Superįžūlų Vytauto Pociūno užsakomąjį nužudymą ir didžiulio masto jo pomirtinę šmeišto kompaniją. Sukurptą ne vieną bylą prieš E.Kusaitę. Jokios kritikos neišlaikančią Kauno pedofilijos bylą, kada esant aiškiems Laimutės Stankūnaitės, kaip nusikaltimo bendrininkės  įrodymams, jie ignoruojami, o mergaitė visaip terorizuojama. O aukščiausi šalies teisėsaugos preigūnai vis ieško pretekstų, kaip nubausti brolio dukrą bandžiusią apginti nuo pedofilų teisėją N.Venckienę. Niekas net nesiruošia kelti bylų tokiems nusikaltėliams kaip LEO LT aferos vykdytojai G.Kirkilui ir visai jo Co, PVM bylų grobstymo dangstytojui generalino prokuroro pavaduotojui D.Raulušaičiui,  “Rubikono” grupės aferų  vykdytojui A.Zuokui, kontrabandos karaliams broliams Komskiams, buvusiems VSD vadovams M.Laurinkui, A.Pociui, D.Dabašinskui, D.Jurgelevičiui, M.Ladigai, R.Petkui, D.Vaišnorui, J.Jurgelaičiui… Kol jų bylos nepajudės iš mirties taško, o teisėsaugos institucijos nebus išvalytos nuo nusikaltėlių ir jų dangstytojų, tol šalyje neįmanomos ir kitos, labai reikalingos reformos. Tačiau po juodosios gegužės 17 kai buvo panaudota 240 iki dantų ginkluotų policininkų su antiterositinio būrio “Aras” kovotojais pagrobiant mergaitę iš jos jaunystės namų jau tapo aišku, kad ši valdžia yra pilnai degrdavusi ir nieko nebepadarys. Jie ir toliau meluos, vogs ir laužys žmonių likimus. Lietuva yra ir bus atsilikusi bei praskolinta valstybė, kol ją valdys pilkos vidutinybės ir juos už virvučių tampantys “valstybininkų” ir pedofilų klano veikėjai.

REKLAMA

Viskas yra pačių Lietuvos piliečių rankose. Jeigu žmones supras, kad visų jų, o tuo pačiu visų mūsų visos problemos priklauso nuo paminėtų veikėjų nušalinimo nuo valstybės reikalų tvarkymo, tai mes Lietuvą galime išgelbėti. Siūlau jums apsilankius tinklapyje www.taf.lt susipažinti su keletu ten esančių svarbių dokumentinių įrodymų (mano knygos “Valstybės valdymo užkulisiai” elektronine versija, filmai “Tyrimas sudrebinęs klaną” bei “Suklaidinta Lietuva”, pasiskaityti straipnius su ten pateikiamais faktais). Ten pat susipažinkite su Tautos vienybės sąjungos Programos projektu, kuris jums siūlo visškai kitos kokybės ir dvasinės aplinkos Lietuvą. Mes veikiame ne vieni, o su N.Venckienės palaikymo komanda, su ekspertais, vadovaujamais A.Nako, Jungtiniu demokratiniu judėjimu, vadovaujamu profesoriaus Juozo Žilinsko, Piliečių sąjunga, vadovaujama žinomo Klaipėdos “Sąjudžio” įkūrėjo Dionizo Varkalos, profesinių sąjungų, realiai ginančių darbo žmogų, aktyvu bei su didelia dalimi kitų šalies bendruomeninių organizacijų.  Būkime verti savo senolių išminties, jų drąsos ir atminimo ir pagaliau  atkovokime  pavogtą Lietuvą jos vaikams. Vienykimės!

Daktaras Algimantas Matulevičius yra Tautos vienybės sąjungos pirmininkas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų