REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išmaniojo telefono „iPhone 4S“ žudiku  vadinamas „Samsung“ išmaniųjų telefonų flagmanas „Galaxy S III“ tebus tik vienas iš kelių dešimčių telefonų su 4 branduolių procesoriais, pasirodysiančiais rinkoje iki šių metų pabaigos, pranešė „Techradar.com“.

REKLAMA
REKLAMA

JAV bendrovė „Nvidia“ paskelbė kartu su savo partneriais – mobiliųjų telefonų gamintojais – planuojanti šiemet pristatyti 28 išmaniųjų telefonų modelius su 4 branduolių procesoriais „Nvidia Tegra 3“. Iš viso šį procesorių naudojančių išmaniųjų telefonų modelių skaičius šiemet bus ne mažesnis nei 30, sakoma pranešime. Du iš jų  –  „HTC One X“ ir „LG Optimus 4X“ – jau pristatyti.

REKLAMA

Atsižvelgus į 4 branduolių procesorių turintį „Galaxy S III“, tiek pat branduolių turintį procesorių telefone „Meizu MX Quad“ ir kitų gamintojų 4 branduolių procesorius, bendras išmaniųjų su 4 branduolių lustais skaičius šiemet bus kur kas didesnis nei 30.

„Nvidia“ atstovai pasistengė išsklaidyti pasigirstančias abejones dėl naujųjų procesorių prasmingumo. Pasak bendrovės atstovų, netrukus bus išleisti mobilieji žaidimai su labai turtinga grafika, kurie bus optimizuoti „Nvidia Tegra 3“ procesoriams. Be to, atlikti testai patvirtina, kad 4 branduolių procesoriai smarkiai lenkia 2 branduolių sistemos našumo ir kelių programų vykdymo vienu metu požiūriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų