REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

34 m. Tayfunas Ermis savo geltonu „Lamborghini Murcielago“ arogantiškai sukęs ratus po centrinį Londoną ir nekreipęs dėmesio į statymo taisykles, galiausiai „prisižaidė“ – už 71 neapmokėtą baudos kvitą susidariusi skola pasiekė 7000 svarų.

REKLAMA
REKLAMA

Anot „Mail Online“, kiekvieną kartą gavęs 60 svarų baudos lapelį, jis jį įkišdavo į savo superautomobilio daiktadėžę. T. Ermis važinėjo po Londoną ir kitais prabangiais automobiliais – „Aston Martin“ ir „Bentley“ – tačiau visi jie turėjo tą patį padirbtą registracijos numerį „1TE“.

REKLAMA

Westminsterio savivaldybė su šiuo įžūliu pažeidėju susitvarkė tik po to, kai jis 2011 metais buvo įkalintas už dalyvavimą 375 milijonų vertės kokaino kontrabandos byloje. T. Ermis buvo nuteistas dvejiems metams kalėjimo dėl pinigų plovimo, kai pareigūnai areštavo toną kokaino prie Ispanijos krantų plaukusiame laive.

Vėliau policija rado baudos kvitus, sugrūstus į iš gangsterio konfiskuoto „Lamborghini“ daiktadėžę. Nuteisus T. Ermisą, Westminsterio savivaldybės iniciatyva neapmokėtų baudos kvitų išlaidos buvo padengtos pardavus automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų