REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už dviejų mėnesių dukters tyčinį nužudymą teisiamam tėvui prokuroras siūlė skirti 14 metų nelaisvės, bet teismas kaltinimą perkvalifikavo į gyvybės atėmimą dėl neatsargumo, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

30 metų klaipėdietis Vytautas Jaraminas laisvės nematys 2 metus. Tragedija Klaipėdoje, Baltijos prospekte, nutiko pernai liepos 8-ąją, kai namuose su vaikais - dviejų mėnesių dukterimi ir dvejų metų sūnumi - liko tėvas V. Jaraminas.

REKLAMA

Netrukus jis iškvietė greitąją pagalbą - mergaitei suspaustas momenėlis, dėl to į smegenis išsiliejo kraujas.

Kūdikiui buvo atlikta operacija, visą savaitę medikai grūmėsi dėl jo gyvybės, bet pastangos buvo bergždžios. Po savaitės mergaitė mirė.

Vyras žmonai, artimiesiems, draugui ir tyrėjams per apklausas pateikė net kelias to ryto įvykių versijas. Ir teisme jis nenurodė tikslių aplinkybių, bet, pasak jo, viskas nutiko netyčia.

REKLAMA
REKLAMA

V. Jaraminas aiškino, kad buvo labai sukrėstas dukters mirties, jį ištiko šokas, o iš tyrėjų jautė psichologinį spaudimą. Dukters netekusi motina buvo pateikusi teismui 100 tūkst. litų neturtinės žalos ieškinį, bet priteista gerokai mažiau - 30 tūkst. litų.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/crime/paklydo-tarp-zuties-versiju.d?id=58802929#ixzz1w8QCkAzj

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų