REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo  straipsnis „Plačios žvalgybos akys“. Svarbiausia šalies saugumo institucija ilgokai užsiėmė ne savo reikalais – tai pripažįsta ir buvę jos vadovai, ir pareigūnai. Užuot saugoję Konstitucijos pagrindus ir gaudę šnipus, nematomojo fronto kariai pasienyje graibydavo kontrabandinį spiritą, įsiveldavo į buitinių dramų scenarijus. Manoma, kad VSD aktyviai pasireiškė ir Garliavos košmaruose, išplėšiant mažametę iš globėjos. Kodėl žvalgyba noriai kaišioja nosį ne į savo reikalus?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „Lietuva elgiasi kaip dujų narkomanė“. Valdančiųjų tikslas – padaryti, kad Lietuvos energetika niekada nebūtų nepriklausoma nuo dujų. Taip mano įmonių grupės ICOR vadovas Andrius Janukonis. Apie tai „Balsas.lt savaitė“  kalbasi su A. Janukoniu.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“  skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kovą su gaujomis žlugdo teismų nuosprendžiai“. Vilniaus teisėjai smogė dar vieną smūgį organizuotą nusikalstamumą tiriantiems pareigūnams. Į laisvę vienas po kito išeina pastaraisiais metais suklestėjusios garsiosios vilniečio Marijano Taraškevičiaus kontrabandininkų gaujos vyrai. Tyrėjus piktina teisėjų suteiktos nuolaidos garsiausiems kontrabandininkams.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ šį kartą kalbasi su Lietuvos žmogaus teisių asociacijos įkūrėju Vytautu Budniku, kuris išsakė savo nuomonę dėl garsiosios Drąsiaus Kedžio dukters perdavimo motinai bylos.

Atskubant vasarai poilsiautojai pradeda būriais traukti į kurortus prie jūros. Kiek kainuoja poilsis pajūryje? Apie tai skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“.

„Brolius Kličko įveiktų ir L. Lewisas, ir M.Ali“ – taip mano Lietuvoje viešėjęs vienas labiausiai patyrusių pasaulyje bokso arbitrų 61 metų amerikietis Steve'as Smogeris. Išskirtiniame interviu portalui balsas.lt teisėjas atskleidė, kaip būdamas mažo ūgio ringe suvaldo sunkiasvorius milžinus ir ko trūksta garsiesiems ukrainiečiams broliams Kličko. Visa tai – rubrikoje „Sirgalių tribūnos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ skaitykite interviu su aktore Gražina Balandyte. 75 metų sukaktį birželį švęsianti legendinė teatro ir kino aktorė sako, kad gyvena šalyje, kur nėra vietos senoliams.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų