REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Japonų numerologijos žinovai tikina, jog mėnesio diena, kurią ateiname į šį pasaulį, mūsų charakteriui, gabumams, apskritai likimui turi kur kas didesnės reikšmės nei gimimo mėnuo ar metai. Peržvelkit japonų horoskopą ir sužinosite, kokie esate iš tikrųjų.

Japonų numerologijos žinovai tikina, jog mėnesio diena, kurią ateiname į šį pasaulį, mūsų charakteriui, gabumams, apskritai likimui turi kur kas didesnės reikšmės nei gimimo mėnuo ar metai. Peržvelkit japonų horoskopą ir sužinosite, kokie esate iš tikrųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1 mėnesio diena

Esate drąsūs ir nepriklausomi, mėgstate vaikščioti vieni, kada ir kur norite. Aplinkinių nuomonė jums nelabai rūpi, tad savosios keisti paprastai neskubate. Turite pavydėtinai tvirtą valią ir gebate atkakliai siekti užsibrėžto tikslo. Kliūtis vertinate blaiviai: nepuolate į paniką, ieškote priimtinos išeities. Visada klausote proto balso, o ne širdies.

REKLAMA

2 mėnesio diena

Jūsų jautrumas ir nuoširdumas traukia žmones it magnetas. Norėdami pasiguosti ir atvirai išsikalbėti bičiuliai pirmiausia prisimena jus. Esate sąžiningi, atviri, be to, nelinkę slėpti savo jausmų. Jūsų išskirtinės vertybės - takto jausmas bei troškimas padėti. Į svetimą rūpestį mokate pažvelgti kaip į savą ir skubate tikslingai veikti, net jeigu dėl to tenka atidėti savo reikalus. Esate gabūs muzikai.

REKLAMA
REKLAMA

3 mėnesio diena

Šalia jūsų neliūdėsi ir nenuobodžiausi. Tokie kaip jūs vadinami draugijos siela. Be jūsų bičiuliai neįsivaizduoja smagaus susibūrimo. Guvūs ir šmaikštūs pajėgiate išjudinti net rambiausią paniurėlį! Jus vilioja pasaulio platybės, svajojate apie tolimas keliones, egzotiškai išvykai nepagailėtumėte ir paskutinio lito. Tiesa, esate be galo išsiblaškę, tad gyvenimą dažnai jaukia smulkmenos.

4 mėnesio diena

Esate tvirto kaip plienas charakterio. Nekeičiate savo įsitikinimų, net jeigu visas pasaulis manytų kitaip. Veikiate nuosekliai, bet kokią užduotį atliekate pareigingai, tad turite patikimo žmogaus reputaciją. Sunkumai jūsų negąsdina, nes paprastai randate būdų jiems įveikti. Šeima jums labai svarbi, tad už savo artimuosius esate pasirengę žūtbūt kautis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5 mėnesio diena

Apie tokius kaip jūs sakoma: gimė su marškinėliais. Kad ir ko imatės, sėkmė garantuota. Atrodo, žmonės ir net aplinkybės tik ir trokšta jums pasitarnauti. Esate apdovanoti žavesiu bei diplomato gabumais, tad be vargo bet kurį apvyniojate aplink pirštą. Aplink jus nuolat sukiojasi viskam pasiryžę gerbėjai. Noriai flirtuojate, tačiau laimėti jūsų širdį nepaprasta, mat esate reiklūs ir kaprizingi.

6 mėnesio diena

Darote švelnaus ir draugiškai pasaulio atžvilgiu nusiteikusio žmogaus įspūdį. Tačiau tai tik įvaizdis. Turite akmens tvirtybę, tad gyvenimo išbandymams jūsų nesugniuždyti. Trokštamo tikslo galite siekti beatodairiškai ir, jei užsispyrėte, perkalbėti jūsų beveik neįmanoma. Jums nestinga nei sumanumo, nei objektyvumo: gebėjimas tiksliai vertinti prisideda prie jūsų sėkmės.

REKLAMA

7 mėnesio diena

Atrodote šaltokas, artimų ir šiltų ryšių privengiantis žmogus. Tačiau tai tik dalis tiesos. Žmonės jus šiek tiek baugina, todėl užmegzti pažintis ir bendrauti su menkai pažįstamais asmenimis jums gana sunku. Tačiau su senais bičiuliais esate visai kitokie. Nors daugiau vadovaujatės protu nei emocijomis, labai jautriai reaguojate į kitų žmonių išgyvenimus ir stengiatės jiems padėti.

8 mėnesio diena

Energijos turite tiek, kad kone sproginėjate! Esate kūrybingi, darbštūs, be to, mėgstate vadovauti. Spartų savo gyvenimo tempą mėginate primesti ir aplinkiniams. Daugelis su jumis nespėja. Aplinkinius erzina ne tik jūsų greitumas, bet ir slapukiškas būdas - esate be galo uždari, ir kiti gali tik spėlioti, kas iš tikrųjų darosi jūsų galvoje ir širdyje. Net beprotiškai įsimylėję atrodote kaip ledas.

REKLAMA

9 mėnesio diena

Esate be galo jausmingi, be to, judrūs ir impulsyvūs. Net menkiausia smulkmena gali išmušti jus iš pusiausvyros. Todėl kone kiekviename žingsnyje įsiveliate į konfliktus su artimaisiais, draugais, kolegomis. Priversti jus paklusti beveik neįmanoma. Viską darote savaip, net jei tai nepatinka visam pasauliui.

10 mėnesio diena

Dažnas jums gali pavydėti sveikatos, energijos, vidinės giedros ir ramybės. Išmušti iš pusiausvyros jus tikrai nelengva. Nepuolate krimstis, nes tvirtai tikite, kad rytoj bus geriau. Savo optimizmu užkrečiate ir greta esančius žmones - bendraujant su jumis gyvenimas atrodo gražesnis. Traukiate priešingą lytį, nes domitės ir džiaugiatės gyvenimu, be to, turite platų akiratį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

11 mėnesio diena

Jūsų būdas permainingas kaip pavasario orai. Į viską reaguojate spontaniškai, tad ne visiems pavyksta su jumis suspėti. Nuolat kinta ne tik jūsų nuotaika, bet ir nuomonė: ryte manote, jog pasaulis gražus ir žmonės puikūs, o per pietus kamuojatės apimti slogių minčių. Dėl permainingo būdo jums labai sunku laikytis duoto žodžio, tesėti pažadus. Tiesa, atsiranda norinčiųjų jus globoti.

12 mėnesio diena

Savo gyvenimą trokštate tvarkyti patys, nelaukiate, kol ką nors padovanos likimas. Esate sumanūs ir ištvermingi, tad paprastai savo tikslų pasiekiate. Beje, savo artisto talentu galite visus apakinti. O štai meilės reikaluose esate nuolankūs, net pernelyg: bet kokia kaina vengdami konfliktų, neretai turite slėpti, ką iš tikrųjų jaučiate. Taip elgiantis ryšys netenka tikrosios spalvos ir skonio.

REKLAMA

13 mėnesio diena

Jumis gali pasikliautiir draugai, ir bendradarbiai. Esate pareigingi ir tvirtai laikotės duoto žodžio. Iš pažiūros švelnūs ir mieli kaip ėriukai gebate kovoti kaip liūtai. Tolerancija - ryškus jūsų bruožas, mokate atleisti, tačiau iki tam tikros ribos. Nuolat minantys jums ant nuospaudos žmonės galiausiai bus nublokšti sprogimo. Jūsų pyktis gali būti pavojingas, nes pratrūkę visiškai nesivaldote.

14 mėnesio diena

Pasižymite neapgalvotais sprendimais, nuolat blaškotės, tad nenuostabu, kad sėkmė jums tai šypsosi, tai rodo nugarą. Negalite pakęsti nuobodulio, nuolat trokštate naujovių, mėgstate staigmenas ir stengiatės stebinti aplinkinius. Provokuojate ekstravagantiška išvaizda, drąsiomis pažiūromis ar keistuoliškais pomėgiais. Priešingos lyties atstovai jumis labai domisi, bet ir šiek tiek prisibijo.

REKLAMA

15 mėnesio diena

Esate linksmi ir draugiški. Tik tas jūsų nerūpestingumas netikras. Širdies gilumoje nerimaujate dėl ateities. Ta įtampa tempo jūsų gyvenimą ir neretai priverčia klaidingai pasirinkti. Meilės ryšį idealizuojate, partneriams keliate didelius reikalavimus. Tokius atlikti sunku. Nenuostabu, kad nusivylimas yra dažnas jūsų palydovas. Atleisti nemokate, nuoskaudas nešiojatės ilgai.

16 mėnesio diena

Iš pažiūros atrodote tvirti, ramūs, net kiek šaltoki. Bet iš tikrųjų jūsų prigimties gelmėse banguoja ištisas jausmų ir emocijų vandenynas. Nuolat kažin ko ieškote, ilgitės kitokio gyvenimo. Tiesa, kokio ir patys nežinote. Matyt, dėl to dažnai jaučiatės nepatenkinti savimi. Meilės ryšio neįsivaizduojate be svajingos romantikos. Tad partneriui nėra lengva jus sugriebti ir išlaikyti glėbyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17 mėnesio diena

Esate drąsūs ir atkaklūs. Jei ką nors nusprendėte, būtinai įgyvendinsite. Kliūtys tik sustiprina jūsų ryžto liepsną. Kitų atžvilgiu esate reiklūs, be to, mėgstate griežti pirmuoju smuiku. Iš prigimties esate vieniša siela, tad tik nedaugeliui pavyksta laimėti jūsų draugystę. Ieškote patikimo partnerio, tačiau pretendentams pateikiate sunkių užduočių. Net meilės ryšyje norite dominuoti.

18 mėnesio diena

Nuo mažų dienų esate įbedę nosį į knygą. Norite žinoti daugiausiai ir daryti viską geriausiai Be galo analizuojate savo veiksmus, vis mėgindami sumąstyti, ką galėjote padaryti tobuliau. Neleidžiate sau nė menkiausios klaidos. Visada ryžtingai ginate savo nuomonę. Meilėje irgi norite būti gyvas etalonas. Trokštate, kad jūs su mylimu žmogumi susiejęs ryšys būtų idealiai harmoningas.

REKLAMA

19 mėnesio diena

Jūs gana sudėtingo charakterio žmogus. Į menkiausią bandymą apriboti jūsų laisvę reaguojate itin aštriai. Nenorite, kad kas nors nurodynėtų, kaip turite gyventi. Mokate palenkti žmones, uždegti juos savo idėjomis ir vesti paskui save. Mylėti jus nėra lengva, nes partneris niekada nežino, kur, su kuo buvote ir ką veikėte. Mėgstate flirtuoti, tačiau šiaip esate labai ištikimi.

20 mėnesio diena

Šią dieną gimsta daug poetų, rašytojų ir žurnalistų. Jums greičiausiai irgi lengviau savo mintis išdėstyti raštu. Didžiausia kliūtis kelyje į sėkmę gali būti pasitikėjimo savimi stoka. Pasitaiko, kad atsisakote ką nors net mėginti, nes iš anksto būnate įsitikinę, jog nepavyks. Šią dieną gimusios moterys žavi vyrus švelnumu ir trapumu.

REKLAMA

21 mėnesio diena

Gebate greitai kaip niekas kitas susidraugauti, jums padeda įgimta iškalba bei diplomato sugebėjimai. Žmonės noriai atskleidžia jums savo paslaptis ir klausia patarimo. Užtat patys pasitikėti kitais neskubate. Jūsų nepatiklumui prilygsta nebent antipatija monotinijai. Taigi nepailsdami keičiate darbus, gyvenamąsias vietas ir net gyvenimo partnerius. Trokštate išmėginti įvairius vaidmenis.

22 mėnesio diena

Skrupulingai slepiate tai, ką galvojate ir jaučiate. Žinoma, draugų dėl to daugiau neįgyjate. Tačiau žmonės, kurie pažino jus iš arčiau, negali jumis nesižavėti ir nebranginti. Esate apdovanoti vidine tvirtybe bei nuovoka. Gerbiate tradicijas, jų paisote, apskritai jūsų pažiūras galima vadinti konservatyviomis. Didžiausia vertybė - namai ir šeima. O darbas tiek, kiek pasitarnauja šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

23 mėnesio diena

Et, nenuoramos! Negalite nustygti vienoje vietoje! Kiekvieną gyvenimo akimirką trokštate išsemti iki dugno, kuo daugiau patirti, kad kada nors turėtumėte, ką papasakoti anūkams. Nepraleidžiate progų pakeliauti. Be galo vertinate savo laisvę ir ryžtingai ją ginate nuo visokių apribojimų. Esate draugiški, bendrauti su jumis lengva ir malonu. Natūralu, kad pasimėgauti vienatve tenka retai.

24 mėnesio diena

Esate pareigingi ir darbštūs, gal net pernelyg. Antra vertus, darbo reikalus labai aiškiai atskiriate nuo asmeninių. Jums patinka veikti savarankiškai, todėl keistus viršininkų paliepimus vykdote sukandę dantis. Esate svajotojai, linkę... deramai pasirūpinti rytdiena. Amūro strėlių privengiate, nes žinote, kad širdies žaizdoms užgydyti reikia daug laiko.

25 mėnesio diena

Energijos atsargos būna gana ribotos, tad gana dažnai elgiatės neryžtingai, jums stinga pasitikėjimo. Lūkuriuojate, kad sprendimą už jus padarys, išeitį pasiūlys kas nors kitas. Meilės ir draugystės neįsivaizduojate be nuoširdumo ir abipusio pasitikėjimo. Nemėgstate skambių žodžių, žmones vertinate pagal poelgius. Esate iš tų, kurie išdavystės nepamiršta ur neatleidžia.

REKLAMA

26 mėnesio diena

Kad ir kur būtumėte, kad ir ką darytumėte, norite pasirodyti kuo geriausiai. Jums patinka būti dėmesio centre ir ryškiai švytėti. Įvairiuose pobūviuose bei pompastiškuose renginiuose jaučiatės kaip žuvis vandenyje. Stengiatės būti įvykių sūkuryje ir, žinoma, apie viską informuoti. Esate žavingi viliokliai, tad pavergtas širdis galite skaičiuoti dešimtimis. Ištikimybė jums - svetima sąvoka.

27 mėnesio diena

Gebate pasimokyti iš savų ir svetimų klaidų, iš visokios patirties padaryti teisingas išvadas. Jūsų ambicijos tokios didelės, kad atsidūrę situacijoje, kai tenka groti antruoju smuiku, jaučiatės nelaimingi. Jums patinka jaustis savo laimės kalviu, nenorite niekieno pagalbos, neprašote paramos. Net santuoka neturi grėsti jūsų nepriklausomybei, todėl saugote savo teisę turėti tik savų draugų ir pinigų.

28 mėnesio diena

Šią dieną į pasaulį ateina itin stiprios asmenybės. Kelyje į tikslą jų nesulaiko sunkumai, o valios nepalaužia didžiausios negandos. Užgriuvus rūpesčiams, ramiai ieškote išeities. Savo jausmus atveriate atsargiai ir nemėgstate klausytis kitų žmonių išpažinčių. Kartais atrodote šaltoki ar net pasipūtę. Jums patinka konkretumas: paprašyti vienaip ar kitaip padėti, niekada neatsisakysite.

REKLAMA

29 mėnesio diena

Jūs tikras laimės kūdikis! Susirūpinimas, graužatis ir nuobodulys - jums nepažįstami dalykai. Gyvenimas aplink jus nuolat verda. Rodos, pritraukiate palankius įvykius ir įdomius žmones. Iškilus sunkumams, be vargo išsisukate: ką nors šaunaus sugalvojate patys arba kas nors nė neprašytas pagelbsti. Ir meilėje jums sekasi - gana greitai atrandate tą vienintelį ar vienintelę.

30 mėnesio diena

Jus suprasti - ne visiems įkandama užduotis, daugybei žmonių taip ir liekate mįslė. Kiekvienai akimirkai turite šimtus sumanymų, jūsų energija tiesiog liejasi per kraštus. Veikiate spontaniškai ir prie detalių netrypčiojate. Tiesa, nesėkmės įsmenate ilgam. Pasitempti jus verčia ne klaidos, o pergalės. Partneriais renkatės tik siprias asmenybes, beje, visas kaltes už nusivylimus suverčiate kitiems.

31 mėnesio diena

Esate puikūs stebėtojai, ir suvedžioti jus vargu ar pavyktų. Su žmogumi jums pakanka persimesti keliais žodžiais, kad susivoktumėte, su kuo turite reikalą. Jums Būtina paskui sekiojanti virtinė gerbėjų. Vienatvės kratotės. Jaučiate simpatiją keistuoliams ir ekscentrikams, taigi jūsų širdį užkariauti gali tik originalus žmogus, paprastu duonos valgytoju niekada nesusidomėsite.

dykai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų