REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksologų nuomone, statistinis vyras galvoja apie seksą daugiau nei vieną kartą per valandą. Pamato putnius iškilumus – ir ima fantazuoti: „Ech, kaip aš juos pamaigyčiau!“. Kažkas paminėjo žodį „galas“ – ir penkias minutes, jis kaip vaikas, džiaugsis vaizduotės vaizdiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškas orgazmas – taip pat įdomus dalykas. Ir tyrinėtas nemažai. Amerikiečių mokslininkai išaiškino, kad 1/5 vyrų šį atsakingą momentą sėklos išsiveržimas yra gana silpnas, o jų kūnas nėra fiziškai aktyvus, 45 proc. – atsiranda rankų ir kojų traukuliai, tačiau pats kūnas vis tiek išlieka įsitempęs ir tvirtas. Tik 1/6 visų tiriamųjų vyrų padžiugino eksperimentatorius iš tikrųjų gyvu orgazmu: kūnas spazmiškai susitraukinėjo, dejonės kildavo iš jų vidaus ir pan. Juk patiriant orgazmą, žemė iš po kojų turi slysti...

REKLAMA

Kas dešimtas vyras-meilužis elgdavosi ne visai adekvačiai: imdavo juokauti, juoktis arba tiesiog akyse balti ir panikuoti. Žinoma, eksperimentuose sutinka dalyvauti toli gražu ne kiekvienas, tačiau bendras vaizdas vis tiek nebuvo patrauklus. Juk ne veltui yra sakoma: „Žmogus nesugeba mylėti tuo metu, kai jis mylisi“. Beje, maži vaikai iš tikrųjų išsigąsta, jei pamato, kuo jų tėvai užsiima gilią naktį.

Yra nuomonė, kad orgazmo metu žmogus į išorę atiduoda visus savo nesureaguotas vaikiškas baimes ir užspaustas emocijas. Kažkas pradeda išsigandęs verkti, šnarpšti, kažkas iš baimes užspaudžia akis, ir bijo kažką svarbaus prarasti gyvenime. Ir kuo daugiau bijo, tuo nemaloniau vyksta ir pagrindiniai įvykiai. Iš čia ir priešlaikinė ejakuliacija – taip teigia psichoseksologai. Atsiranda uždaras ratas: seksualinių judesių, vaginos, agresyvių impulsų baimė neigiamai veikia patį penį. Rezultate viskas pasibaigia žymiai greičiau, nei kad buvo planuota... Išvada: moteriai lovoje nėra nieko blogiau nei vyras, kuriam labai svarbu galvoti apie tai, kad jis gali būti geras lovoje.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad greitas šokis labai gerai atskleidžia žmogaus seksualumą. Stebėkite žmogų. Ar jis žiūri į savo partnerę, ar šoka tik sau; kojas dėlioja monotoniškai ar sukasi šokio ritmu taip, kad net nesimato konkrečių judesių. Kaip jis juda šokių aikštelėje, taip jis judės ir lovoje.

Kalbant apie sekso techniką, specialistai teigia, kad proceso forma neturi įtakos jo turiniui. Svarbiausiai sekse, kad moteris parodytų, kaip myli savo partnerį, o jis tuo patikėtų. Yra atvejų, kai moteris galvoja, jog ji yra frigidiška, kol jos iš tikrųjų neaplankė aistra. O tai gali atsitikti ir su kitu vyru... Ir tuomet pilka pelytė tampa aistringa išdykėle. Moters meilė yra kaip katalizatorius, kuris sušildo iš vidaus bet kokias seksualines reakcijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir atvirkščiai, bet kokios asmens pastangos įtikti savo partneriui gali suteikti priešingą efektą, nors iki impotencijos negali privesti. Negali juk žmogus vienu metu dalyvauti procese ir tuo pačiu stebėti save iš šono. Nereikia ir savęs įprasminti kaip instrumento, kuriuo kitam žmogui suteikiamas malonumas. Galų gale bet koks mechanizmas pasiduoda – taip jau yra sutverta.

Pagal seksologus žmogaus eisena taip pat nemažai pasako apie seksualinį gyvenimą: kuo žmogaus kūnas nejudresnis einant (automatiniai judesiai, tiesi nugara, lyg būtų iš medžio) – tuo mažiau vyras gali nustebinti savo partnerę seksualiniais stebuklais.

REKLAMA

Atsipalaidavusi eisena, kai ypač juda apatinė kūno dalis, lyg valtis prie prieplaukos, judanti įvairiomis kryptimis – jo „draugelis“ yra pasiruošęs lytiniam aktui bet kurią minutę. Liūtas ruošiasi šuoliui, judesiai staigūs, tačiau tikslūs ir lengvai valdomi. Greičiausiai, šis seksualinis partneris turi kuo jus nustebinti!

Viena tik problema merginoms išlaikyti šį „patiną“ šalia savęs: juk ir kitos moterys turi uoslę, kas yra geras meilužis...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų