REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba praneša, kad iš Vokietijos teisingumo ministerijos gavo informaciją, jog Laimutės Stankūnaitės velionės sesers Violetos Naruševičienės dukra jaučiasi gerai, yra gyva ir sveika.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 16.31) Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos vadovė Odeta Tarvydienė portalui Balsas.lt patvirtino, kad jų tarnyba, siekdama apsaugoti mergaitę nuo viešoje erdvėje skleidžiamos ir kai kurių politikų kurstomos dezinformacijos apie tariamą jos žūtį, susisiekė su Vokietijos pareigūnais.

REKLAMA

Pranešama, kad mergaitę aplankė ir su ja bendravo Vokietijos vaiko teisių apsaugos darbuotojos.

„Ši informacija gauta tarpininkaujant Lietuvos Respublikos ambasadai Vokietijoje“, – sakė ji.

Anksčiau Policijos departamentas buvo pranešęs, kad praėjusį savaitgalį L. Stankūnaitės ir nužudytosios V. Naruševičienės dukterys bendravo nuotoliniu būdu.

V. Naruševičienės dukra Vokietijoje gyvena su savo tėvu.

Lietuvos pareigūnai į Vokietijos institucijas kreipėsi po viešojoje erdvėje paskleistų gandų, kad L. Stankūnaitės dukros pusseserė buvo rasta nuskendusi baseine.

O. Tarvydienės teigimu, būtina užmiršti norą vaikytis sensacijų ar populiarumo ir baigti skleisti dezinformaciją, nes „žmonės turi suprasti, kad taip daroma žala mergaitei. Kaip jai reikia jaustis internete skaitant tokius gandus apie save“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų