REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gdynės „Asseco Prokom“ legionierius ir Lietuvos rinktinės kandidatas Donatas Motiejūnas Lenkijos žiniasklaidai davė interviu, kuriame atviravo apie situaciją dėl nacionalinės komandos bei savo galimybes Šiaurės Amerikos Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

REKLAMA
REKLAMA

Nors krepšininkas labai norėtų padėti Lietuvai olimpinėje atrankoje, dėl kontrakto draudimo aplinkybių nelaimės atveju jis bijo sužlugdyti savo svajonę.

REKLAMA

„Nenoriu rizikuoti savo gyvenimu bei svajonėmis ir visa tai prarasti per 2-3 savaites. Kas jei kas nors nutiks? Kas norės manęs? Kam reikia traumuotų žaidėjų? Niekam. Jonas Mačiulis buvo patekęs į panašią bėdą, kai patyrė sunkią traumą, o Milano “Armani Jeans„ nepratęsė su juo sutarties“, - lenkų žurnalistui sakė D.Motiejūnas.

Be to, puolėjas stačia galva į NBA pulti neketina: „Nėra garantijų, kad 100 proc. po sezono žaisiu NBA. “Rockets„ komandai pasakiau: jei nematote manęs ekipoje, nenoriu būti tuo, kuris tik sėdi ant suolo. Jau geriau žaisčiau stipriame Eurolygos klube ir ten priimčiau iššūkius. Jie sakė, kad mato mane savo planuose, tačiau turėsiu įrodyti, ko esu vertas.“

REKLAMA
REKLAMA

Apibendrindamas sprendimą praleisti sezoną Gdynėje, D. Motiejūnas tokiu karjeros žingsniu buvo patenkintas.

„Mano tikslas buvo žaisti komandoje, kurioje būčiau naudojamas, galėčiau atsiskleisti bei augti kaip žaidėjas. Nemaniau, kad turėsiu tokią didelę veiksmų laisvę. Esu labai laimingas, kad treneriai Pačėsas bei Adamekas įžvelgė mano sugebėjimus ir leido tempti komandą į priekį. Jie žinojo, kad esu tas, kuris rungtynėse gali ištraukti ekipą iš dugno ir padėti laimėti“, - sakė D.Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų