REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sostinės oro uosto prieigose susirinko būrelis žmonių, kurie laukė prezidentės lėktuvo. Ketvirtadienį šalies vadovė turėjo parskristi iš JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Piketuotojai jos pasitikti atėjo nešini plakatais, kuriuose skelbiami įvairūs šūkiai: „Mes norime tiesos“, „Pasaulis stebi“ ir t.t.

REKLAMA

Mitingo dalyviai teigė, kad jie nepalaiko nei vienos pusės, tačiau siekia teisingumo. Anot jų, žmonės Lietuvoje yra įbauginti, jiems nesakoma tiesa.

Po kurio laiko pasirodė prezidentės eskortas, tačiau kortežas pasuko ne pro piketuojančius žmones, bet pro kitą pusę.

Nusivylę žmonės reiškė nuoskaudą, kad pareigūnai juos neteisingai informavo dėl maršruto, todėl būrelio piketuotojų prezidentė net nepamatė.

„Šalies vadovė turi praktikos sprukti pro šonines duris. Yra tik du variantai: arba jai gėda, arba bijo rinkėjų“, – reiškė nepasitenkinimą žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Piketo dalyviai nuolat akcentavo, kad jų susirinko 9. Būtent tiek, kiek leidžia įstatymai, kai nėra gautas leidimas. „Visur buvo pranešta, kad prezidentė, esą, buvo užpulta viešėdama JAV, bet, realią situaciją matantys žmonės, suvokia, jog iš tikrųjų užpulta buvo maža mergaitė. Ir dar net 240 pareigūnų“, – piktinosi prie oro uosto lūkuriavęs vyras.

Anot susirinkusių žmonių, matydami, kas vyksta Lietuvoje, žmonės vienijasi visame pasaulyje: „Pasikartosime, tikrai nepalaikome nei Neringos Venckienės, nei Laimutės Stankūnaitės. Mes esame čia dėl Lietuvos ateities. Mes tik norime tiesos. Visas pasaulis matė smurtą prieš mergaitę, o tokie vaizdai tik patvirtina, kad valstybėje yra kažkas negerai“, – tvirtino piketuotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų